Πιπινίκας: Η σοβαρή Νάουσα δεν φοβάται κανέναν

| |

Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, η Νάουσα βρίσκεται μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου, παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει καλύτερη και μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Για το ξεκίνημα της Νάουσας, μίλησε στο Inspor ένας από τους καλύτερους παίκτες της, ο Νίκος Πιπινίκας. “Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της, που δεν είχε στα πρώτα παιχνίδια, άσχετα με τις νίκες που πέτυχε. Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα όπως μέχρι τώρα, και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στόχος μας είναι πάντα οι τρεις βαθμοί”.

Σε ερώτησή μας για το αν η Νάουσα μπορεί να τερματίσει πάνω από Λευκάδια και Ένωση, ο Νίκος Πιπινίκας δήλωσε: “Αν είμαστε σοβαροί δεν έχουμε να βοηθούμε κανέναν. Ο μόνος που μπορεί να μας κερδίσει είναι ο κακός μας εαυτός. Είναι σημαντικό που οι ομάδες του νομού μας είναι και αυτές εξίσου καλές και με ποιοτικούς παίκτες στα ρόστερ τους. Κι εμείς διαθέτουμε ένα σύνολο έμπειρων «μεγάλων» και ελπιδοφόρων «μικρών» ηλικακά παικτών και στόχος μας είναι η πρώτη θέση”.

Τέλος για το ματς της Κυριακής με την Κοζάνη, σχολίασε: “Την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι με μια ιστορική ομάδα, όπως και η Νάουσα. Τους υποδεχόμαστε στη Νάουσα και θα πρέπει να διατηρήσουμε το απόλυτο στις νίκες μας”.

Προηγούμενες

Κόβονται… οι 1996άρηδες από τις μικτές;

Να τους ζήσει!

Επόμενη