Πιο κοντά σε Ολαϊτάν ο Ολυμπιακός

| |

Μπορεί στον Ολυμπιακό να ισχυρίζονται πως πέραν της απόκτησης του Πίνο δεν θα γίνει κάποια άλλη κίνηση τον Γενάρη, τα πράγματα ωστόσο είναι λίγο διαφορετικά αν πιστέψουμε τον ιδιοκτήτη της Βέροιας. Ο κ. Αρβανιτίδης με δηλώσεις του στον “Πρωταθλητή” αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στον Ολαϊτάν, σε σχέση με τους άλλους ενδιαφερόμενους, τονίζοντας ωστόσο πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.

“Έτσι είναι, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία και σε μερικές ημέρες πιστεύω ότι θα καταλήξουμε. Όταν κλείσει το θέμα θα μπορέσω να σας πω κάτι περισσότερο.Είναι αλήθεια πως γίνονται διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες γι αυτό το θέμα. Όσο αυτές οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, δεν μου είναι εύκολο να σας πω πολλά πράγματα. Αυτό που μπορώ να σας πως, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Μιλάμε καθημερινά και περιμένουμε να καταλήξουμε”, είπε στον “Πρωταθλητή” ο έμπειρος παράγοντας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για τον 19άχρονο επιθετικό ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, με τους ερυθρόλευκους να κρατάνε, σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτίδη, την υπόθεση στα χέρια τους.

Προηγούμενες

Ξεκουράστηκαν Ολαϊτάν, Καλογέρης

Βέροια: Χωρίς Ολαϊτάν, Τζημογιάννη, Καντιμοίρη η προπόνηση

Επόμενη