Πιέτρα: Από εμάς εξαρτάτε το αποτέλεσμα

| |

Για τον αγώνα της Κυριακής αλλά και για άλλα πολλά μίλησε ο Γιάννης Πιέτρα. Ο 24χρονος μέσος μίλησε ακόμη για τον προπονητή του Λεωνίδα Μπίλλη αλλά και για την επιστροφή του στην ομάδα.

Για τον αγώνα της Κυριακής:
Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά. Δεν ξέρουμε τον αντίπαλό μας αλλά θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω πως κάθε αποτέλεσμα θα το κρίνουμε εμείς.

Σχόλιο για τον προπονητή:
Είναι μια πολυτέλεια για την κατηγορία. Έχει μεγάλες εμπειρίες και θα βοηθήσει πάρα πολύ στους στόχους της ομάδας αλλά και κάθε παίκτη να φτάσει στο 100% της απόδοσής του.

Για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από 6 μήνες:
Είχα προτάσεις και από την Β΄ αλλά και από την Γ΄ Εθνική. Ήτανε η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω. Η προσέγγιση του κ. Βούλγαρη με έκανε να κλείσω στο Μακροχώρι. Ξέρω την ομάδα, δουλεύει επαγγελματικά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγαλύτερες κατηγορίες στο θέμα οργάνωσης και δουλειάς. Επέστρεψα να βοηθήσω και ‘γω μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει τους στόχους που έχει η ομάδα.

Προηγούμενες

Ο Κομίνης στο Ξάνθη – Βέροια

Πάει και ο Τεννές

Επόμενη