Παυλίδης: «Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα»

| |

Η συγκέντρωση θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Χαράλαμπος Παυλίδης.

«Σίγουρα πέρυσι παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς που θέλαμε. Φέτος νομίζω είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ξέρουμε τι ζητάμε και αυτό προσπαθούμε να το δείξουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Χαράλαμπου Παυλίδη.

Για την πρεμιέρα με τον Πλατανιά: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα θα είναι δύσκολα. Ο Πλατανιάς έχει μια καλή ομάδα όπως είχε και πέρσι. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το ματς: «Σίγουρα αυτός που το θέλει πιο πολύ θα το κερδίσει. Πιστεύω όμως ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο αποφασισμένος θα κερδίσει το παιχνίδι».

Για τον στόχο της Βέροιας: «Ο στόχος της Βέροιας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να κρατηθούμε στην κατηγορία όσο πιο εύκολα μπορούμε και για το παραπάνω ότι μας βγει στο πρωτάθλημα».

Προηγούμενες

Με τους Διόσκουρους στην πρεμιέρα η Μελίκη

Βέροια: 3000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ

Επόμενη