Παρουσιάστηκε βελτιωμένη

| |

Βελτιωμένη σε σχέση με το ματς της Λιβαδειάς παρουσιάστηκε χθες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα η Βέροια. Η ομάδα που είδαμε κόντρα στους Γιαννιώτες δεν είχε καμιά σχέση με αυτή της περασμένης εβδομάδας, ωστόσο θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της.

Θεωρώ ότι πραγματοποίησε μια εμφάνιση σαν αυτή κόντρα στον Πανιώνιο, με την διαφορά, ότι το τέρμα ήταν Βεροιώτικο κι όχι του φιλοξενούμενου. Όσον αφορά τα στοιχεία που είδαμε, η «Βασίλισσα» είχε καλή αμυντική συμπεριφορά, με τους αμυντικούς χαφ να κάνουν εξαιρετική δουλειά και το κέντρο της άμυνας να καθαρίζει όλες τις φάσεις. Όσον αφορά τα μπακ, μια φορά βρέθηκαν εκτεθειμένα στο πρώτο και μια στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο, όταν από δεξιά (αριστερά πλευρά της Βεροιώτικης άμυνας) μπήκε μόνος ο Γεωργίου και στο δεύτερο όταν από αριστερά (δεξιά πλευρά της Βεροιώτικης άμυνας) έκανε την κούρσα και την παράλληλη σέντρα ο Πάντος.

Από την μέση και μπροστά όμως η Βέροια δεν ήταν καλή. Δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ για να δημιουργήσει ευκαιρίες, εκτός από την φάση του γκολ. Έγιναν οι κάθετες πάσες για να βγουν σε θέση βολής οι Ιωάννου, Μπαργκάν, Ολαϊτάν αλλά δεν πέρασαν.

Προηγούμενες

Ολοκληρώθηκε το Συμπόσιο της ΟΧΕ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΣΙΛΒΕΣΤΡ

Επόμενη