Παρουσίασε Σκόνδρα ο ΠΑΟΚ

| |

Ο Γιάννης Σκόνδρας παρουσιάστηκε και επίσημα από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Γιώργο Γεωργιάδη και στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την υπογραφή του 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» στάθηκε στο υψηλό κίνητρο και του υψηλούς στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό, ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θέλει να πετύχει σπουδαία πράγματα και να πάει για πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει πολύ κόσμο και βαριά φανέλα. Διεκδικεί το πρωτάθλημα το Κύπελλο κι την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν μεγάλο το κίνητρο οι στόχοι που έχει η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και μακάρι να μείνω και παραπάνω από τέσσερα χρόνια του πρώτου μου συμβολαίου με την ομάδα», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, που ρωτήθηκε για την συνεργασία που θα έχει με τον κ. Stevens στο ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια νέα σελίδα. Ο κ. Stevens είναι ένας προπονητής που ήταν στα καλύτερα πρωταθλήματα όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να δουλέψουν μαζί του».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας για την επιλογή της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο Αθηνών σημείωσε:

«Ο Γιάννης είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, σε νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε να επενδύσουμε στους νεαρούς Ελληνες και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Εχει παρουσίες σ’ όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και μέσα από τη δική μας ομάδα, μακάρι να γίνει βασικός και στην εθνική Ανδρών. Ελπίζουμε να κάνει άλματα προόδου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Προηγούμενες

Στην ΟΤΕ TV η Εθνική

Ήττα αποκλεισμός από Νιγηρία

Επόμενη