Παπαδόπουλος, Κοσκερίδης καταγγέλλουν Καραμελίδη

| |

Τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γιώργο Καραμελίδη καταγγέλλουν με επιστολή τους οι προπονητές Βαγγέλης Κοσκερίδης και Τάκης Παπαδόπουλος με αφορμή τις εκλογές της τοπικής Ένωσης. Στην καταγγελία αναφέρουν: “Τον πρόεδρο της ένωσής μας τον κ. Γιώργο Καραμελίδη τον γνωρίζουμε τόσο καλά, που δεν είχαμε καμία απολύτως αμφιβολία ότι και σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση θα επιχειρούσε να παίξει με «σημαδεμένη τράπουλα» !

Συνεπώς θα λέγαμε ψέματα αν υποστηρίζαμε ότι μας αιφνιδίασε η τροπολογία του καταστατικού της ΕΠΣ Ημαθίας, που παρουσιάστηκε με βάση την οποία δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, επαγγελματίες προπονητές που δεν έχουν αποποιηθεί την ιδιότητά τους πέντε τουλάχιστον χρόνια πριν την ημερομηνία της διεξαγωγής της. Μια τροπολογία που φέρεται να έχει περάσει και να έχει εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση των Σωματείων της Ημαθίας στις 30 Αυγούστου του 2010 παρουσία του τότε προέδρου της ΕΠΟ κ.Πιλάβιου (αλήθεια θυμάται κανείς από τους παράγοντες των ομάδων να έχει ψηφίσει τέτοιου είδους τροπολογία;)

Βέβαια θα κινδυνεύαμε να θεωρηθούμε αφελείς αν υποστηρίζατε ότι το πρόβλημα του κ. Καραμελίδη είναι οι επαγγελματίες προπονητές.

Το πρόβλημα του επί μια 15ετία προέδρου της ένωσής μας δεν είναι οι προπονητές, όπως βέβαια δεν αποτελεί πρόβλημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, αν κάποιοι από αυτούς θελήσουν να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά της οικείας ΕΠΣ.

Το πρόβλημα του κ. Καραμελίδη ήταν και παραμένει, το ενδεχόμενο να εμπλακούν, όπως ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα, στις εκλογές της ΕΠΣ Ημαθίας ο Βαγγέλης Κοσκερίδης και το Τάκης Παπαδόπουλος, αφού είναι συνηθισμένος, όλα αυτά τα χρόνια “να παίζει δίχως αντίπαλο.”

Αυτοί έπρεπε να βγουν εκτός παιχνιδιού και θεωρεί ότι με αυτή τη φωτογραφική τροπολογία τους βάζει στο περιθώριο.

Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι για μας δεν αποτελεί αυτοσκοπό, όπως για κάποιους άλλους, η καρέκλα του προέδρου, ή οτιδήποτε άλλο αξίωμα στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Αυτοσκοπός για μας είναι η απαλλαγή επιτέλους της ένωσης μας και γενικότερα από το κατεστημένο που τη διοικεί τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτήν την απαλλαγή από το κατεστημένο θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις είτε μας επιτραπεί να συμμετάσχουμε ενεργά στην εκλογική διαδικασία, είτε όχι.

Θα αγωνιστούμε για να αποκτήσουν επιτέλους φωνή τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ημαθίας”.

Προηγούμενες

Συνεχίζουν στην ΑΕΚ Τσαούσης, Παπαδόπουλος

Νάουσα: Συμφώνησε με Καραμεταξά, ανανέωσε ο Παπαδόπουλος

Επόμενη