Παντελίδης: Πιο επιθετικοί με την Βέροια

| |

Πιο επιθετική θέλει την ομάδα του κόντρα στην Βέροια, ο προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης. Μιλώντας στο Nova δήλωσε: “Παίζοντας με ομάδες της δυναμικής της Βέροιας πρέπει να έχουμε πιο επιθετική τακτική, να ζητήσουμε περισσότερες φορές το γκολ και να πιστεύουμε στη νίκη παραπάνω από ότι στο Καραϊσκάκη”.

Σχολιάζοντας την ομάδα της Βέροιας, ο κ. Παντελίδης είπε: “Υπάρχουν κάποιοι παίκτες στην Βέροια που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, όπως ο Μπαργκάν, ο Ολαϊτάν, ο Ιωάννου, ο Καφές αλλά και τα ακραία της μπακ είναι επιθετικά και περιμένουμε να δούμε μια ομάδα που θα προσπαθεί να βγει γρήγορα στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους ώστε να μην δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα”.

Τέλος, για το πως θα παίξει ο Πανθρακικός, σημείωσε: “Πιστεύω ότι η Βέροια θα μας δώσει περισσότερο χώρο, από ότι μας έδωσε ο Παναθηναϊκός. Θα έχουμε περισσότερα μέτρα μέσα στο γήπεδο γι αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε γρήγορες επιθέσεις. Αυτό χρειάζεται ηρεμία, κατοχή μπάλας, καλό πάσιγκ γκέιμ”.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Επόμενη