Παγγούρας: Αντίπαλος η μεγάλη του αγάπη

| |

Το ματς του Διαβατού με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας το Σάββατο είναι το ντέρμπι της ημέρας στην Α1 τοπική κατηγορία. Οι δυο ομάδες μοιράζονται την δεύτερη θέση με 18 βαθμούς και η νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι είναι ο στόχος τους. Είναι ένα ντέρμπι αλλά για κάποιον από αυτούς είναι και κάτι παραπάνω.

Ο τεχνικός του Διαβατού Σάκης Παγγούρας, θα βρει απέναντί του, την παλιά του αγάπη. Παρότι λέει ότι για τον Διαβατό είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, αν τον «τσιγκλήσεις» λίγο βγάζει και το συναίσθημα. «Αγωνιστικά το παιχνίδι είναι σαν όλα τα άλλα. Όπως αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους, έτσι θα κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ. Τον σεβόμαστε σαν αντίπαλο γιατί είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε» δηλώνει για το ματς.

Όσον αφορά την πρώην ομάδα του, ο Σάκης Παγγούρας σημειώνει: «Για εμένα το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που ανδρώθηκα προπονητικά. Πήρα παιδιά 15 χρονών και τώρα θα στα 20 τους θα τους βρω για πρώτη φορά αντιπάλους. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καρδιά μου αλλά τώρα είμαι στον Διαβατό και θα προσπαθήσω να κερδίσει η ομάδα μου».

Αγωνιστικά, ο Διαβατός στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχει απουσίες.

Προηγούμενες

Οι ποινές της ΕΠΣ Ημαθίας

Αβετίδης: Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη

Επόμενη