Πήρε τις πληροφορίες που ήθελε ο Κάανεν

| |

Πολλούς παίκτες που δεν είχε δει αγωνιζόμενους είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στα Ψαχνά ο τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν. Στις δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε:

Από την πλευρά του ο Τον Κάανεν δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή. Έχω παίξει με παίκτες που δεν τους είχα δει πριν να αγωνίζονται σε κρίσιμο παιχνίδι, οπότε πήρα τις πληροφορίες που χρειαζόμουν. Απογοητευτικό το πρώτο ημίχρονο, καλύτερο το δεύτερο, θα μπορούσε να γίνει εύκολα το 2-2, όπως και το 3-1. Το πιο σπουδαίο όμως για μας είναι ότι είδαμε κάποιους ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν είχαμε χρησιμοποιήσει σε επίσημο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή χρονιά στην ομάδα των Ψαχνών».

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών για τη νίκη επί της Βέροιας έδωσε ο Γιώργος Λάμπρου. «Είχαμε συνειδητοποιήσει ότι είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω ότι ήμασταν καλοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τελευταίο 20λεπτο δεχτήκαμε πίεση, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, είχαμε σαν στόχο να αμυνθούμε καλά και παράλληλα να ελέγξουμε και το ρυθμό του παιχνιδιού. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία ισχυρή ομάδα και μεγαλύτερης κατηγορίας και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε. Νομίζω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα στο διάστημα της πίεσης θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί ένα γκολ, βγήκαμε όμως μπροστά όταν έπρεπε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο ένα γκολ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, κάνανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από την καθημερινή δουλειά που βγάζουν στο γήπεδο και από την σημερινή τους προσπάθεια. Βέβαια αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα, γιατί υπάρχει ακόμη ένας αγώνας πάρα πολύ δύσκολος, αν θέλουμε να μιλάμε για συνέχεια στο κύπελλο. Εμείς όμως κρατάμε την εμφάνισή μας, την προσπάθειά μας, την θετική αύρα και την ενέργεια των παιδιών. Από αύριο όμως πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τα Χανιά. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Βέροια και τον προπονητή της».

Προηγούμενες

Φώναξε παρών το Νεόκαστρο

Κ20: Νίκη στην Κομοτηνή για την Βέροια

Επόμενη