Πήρε Περιστερίδη ο Πλατανιάς

| |

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον Χανιώτη διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη. “Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω πολλά από τον Πλατανιά, αλλά και η ομάδα να κερδίσει από εμένα», δήλωσε ο Χανιώτης διεθνής τερματοφύλακας.

Ο 22χρονος πορτιέρο εμφανίστηκε «απόλυτα ικανοποιημένος» από την επιστροφή του στη γενέτειρά του, πόλη των Χανίων, καθώς και από την πρόταση συνεργασίας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων. «Από τον τρόπο που με προσέγγισε ο Πρόεδρος, αλλά και από τη συζήτηση που ακολούθησε με τον προπονητή της ομάδας κ. Μαρίνο Ουζουνίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, είδα ότι άξιζε να γυρίσω στον τόπο μου, να βοηθήσω, αλλά και να βοηθηθώ από τον Πλατανιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, δε, ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο «ο Πλατανιάς απέδειξε ότι είναι μια υγιής ομάδα, μια ομάδα που μπορεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Super League», γεγονός που, όπως είπε, βάρυνε, επίσης, στην απόφασή του να συνεργαστεί με τη Χανιώτικη ομάδα, υπογράφοντας, μάλιστα, τετραετές συμβόλαιο.
Ο Χανιώτης διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε, ακόμη, ότι στόχος της ομάδας του Πλατανιά τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να έχει μία σταθερότητα στο παιχνίδι της και από “κει και μετά να στοχεύσει ψηλότερα.

Αναφερόμενος στους προσωπικούς του στόχους, ο Κώστας Περιστερίδης είπε ότι αυτοί είναι να έχει χρόνο συμμετοχής καθώς και σταθερότητα στην απόδοσή του. «Όλα τ” άλλα θα έρθουν», κατέληξε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας.

Προηγούμενες

Απέκτησε Γεωργίου ο Ατρόμητος

Απέκτησε τον Σωτηρίου ο ΠΑΣ

Επόμενη