Πήρε και Θεοδωρίδη η Ένωση

| |

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η Ένωση Αποστόλου Παύλου. Απέκτησε τον επιθετικό Θωμά Θεοδωρίδη, ο οποίος την περσινή χρονιά έπαιξε στην Σκύδρα. «Είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει» δήλωσε το πρωί στο Inspor ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Κερλίδης.

Απαντώντας σε ερώτημα αν τον προβληματίζουν τα αποτελέσματα στα φιλικά με τη Νάουσα, απάντησε: «Ήταν τεστ προετοιμασίας και από το αποτέλεσμα δεν βγαίνουν συμπεράσματα. Βγάλαμε όμως αγωνιστικά συμπεράσματα και μπορώ να πω ότι είμαστε σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από ότι ήμασταν πέρσι τέτοια εποχή. Στα φιλικά παρουσιάσαμε υψηλό αγωνιστικό πρόσωπο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν έχει φτάσει όμως ακόμη η στιγμή που θα ρίξουμε το βάρος στην δουλειά μας στην τελική προσπάθεια. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και από τους μικρούς σε ηλικία παίκτες. Όταν μπαίνουν, δεν αλλοιώνεται η εικόνα της ομάδας».

Αγωνιστικά, οι Ξαγοράρης, Μαυριδογλου αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ ο Τσακαλίδης έχει ξεκινήσει προπονήσεις μετά την εγχείριση στη μύτη.

Προηγούμενες

Κ20: Ισόπαλη με ΑΕΚ η Βέροια

Συνεχίζεται το κύπελλο την Τετάρτη

Επόμενη