Ο Rafael Nadal το πρόσωπο του PokerStars

| |

Μπορεί οι φήμες να υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό, η επιβεβαίωσή τους όμως δεν είχε μέχρι πρόσφατα δωθεί στη δημοσιότητα. Αναφερόμαστε στη νέα συνεργασία του PokerStars με τον κορυφαίο Ισπανό παίκτη του τένις, Rafael Nadal. Ο δημοφιλής τενίστας θα είναι το νέο πρόσωπο του PokerStars στην καμπάνια μάρκετινγκ της εταιρίας, σύμφωνα με ένα 2ετές συμβόλαιο αξίας €12 εκατομμυρίων.

Ο Rafael Nadal βρίσκεται στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης των παικτών τένις (μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν στο νούμερο 1) και έχει κερδίσει 10 τίτλους Grand Slam, με τα κέρδη της καριέρας του να βρίσκονται στα $48 εκατομμύρια.

Από την άλλη, το PokerStars είναι γνωστό για τις συμφωνίες που υπογράφει με μεγάλα ονόματα του χώρου του αθλητισμού για την προώθηση της. Κανένα όνομα όμως μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο αυτό του Ισπανού.

Η συμφωνία έρχεται την καταλληλότερη στιγμή, καθώς η Ισπανία πρόσφατα αποφάσισε να νομιμοποιήσει το poker, φορολογώντας τις εταιρίες που έχουν αποφασίσει να παραμείνουν στην αγορά. Τα ποσά που πρέπει να πληρώσει κάθε εταιρία είναι φόροι επί των κερδών τους των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Για μια εταιρία όπως είναι το PokerStars, το ποσό αυτό ανέρχεται στα $257 εκατομμύρια.

Καθώς όμως, πολλές εταιρίες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την ισπανική αγορά, ο ανταγωνισμός μειώθηκε και η μεγαλύτερη εταιρία poker στον κόσμο δε θα έχανε την ευκαιρία. Με ένα συμβόλαιο με το μεγαλύτερο είδωλο για τους Ισπανούς, το PokerStars φιλοδοξεί να ανταπεξέλθει στις οφειλές της και μάλιστα να κερδίσει από αυτό.

Όσον αφορά το συμβόλαιο, αυτό θα έχει ισχύ για 2 χρόνια και το ποσό που αντιστοιχεί στο Rafael Nadal αγγίζει τα €12 εκατομμύρια!

 Και ενώ ο Nadal είναι από τους κορυφαίους παίκτες τένις στον κόσμο, δεν έχει επιτύχει πολλά σε ό,τι αφορά κάτι άλλο εκτός του τένις. Γι αυτό το λόγο, καθώς έχει σκοπό να βρεθεί (ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι) σε online τουρνουά, διαφημιστικές καμπάνιες και φιλανθρωπικά events ως πρόσωπο του PokerStars, ζητά τη βοήθεια όλων των φίλων του poker μέσα από τη σελίδα της εταιρίας που έχει διαμορφωθεί γι αυτό το σκοπό «Help Rafa».

Οι χρήστες δεν έχουν παρά μόνο να βιντεοσκοπίσουν τη συμβουλή τους σε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων και να την ανεβάσουν στη σελίδα. Η συμβουλή που θα κρίνει ο Nadal ότι τον βοήθησε περισσότερο θα βραβευτεί με ένα πακέτο για το EPT στη Βαρκελώνη. Οι υπόλοιπες, αρκετά καλές συμβουλές θα κερδίζουν άλλα έπαθλα, μικρότερης αξίας. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο για το EPT Barcelona θα περιλαμβάνει το buy in του main event ύψους €5.300 (19-25 Αυγούστου), 8ήμερη διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο και €1.500 για έξοδα ταξιδίου.

Η αφοσίωση που δείχνει στο γήπεδο του τένις ο Nadal αναμένεται να φανεί και στο τραπέζι του poker, καθώς ο παίκτης, όπως έχει δηλώσει, αγαπά τον ανταγωνισμό και είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει πολύ σκληρά για να διακριθεί.

Προηγούμενες

Converse All Star Μαύρο

T-Shirt Adidas ΠΑΟ

Επόμενη