Ο χορός του Μακεδόνα

| |

Στις 24 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΄΄Sala΄΄ στην ΕΛΙΑ ο ετήσιος χορός της Σχολής και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Μακεδόνας Βέροιας.

Κατά την εκδήλωση θα βραβευτούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Σάκης Μουλόπουλος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και Νίκος Καλτσάς της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ που ανδρώθηκαν στα τμήματα υποδομής του Μακεδόνα, όπως επίσης αριστούχοι μαθητές της Ακαδημίας και Σχολής και άνθρωποι που ανιδιοτελώς βοήθησαν και βοηθούν τον Σύλλογο.

Τιμή κάρτας για τους μεγάλους 15 ευρώ (περιλαμβάνεται μενού – σαλάτα – ποτό – γλυκό) και 10 ευρώ για τα παιδιά (περιλαμβάνεται μενού – σαλάτα – χυμός – γλυκό).
«Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους, γονείς και φίλους των παικτών, παλιούς ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, αθλητικούς παράγοντες και ανθρώπους του ποδοσφαίρου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους» αναφέρει η ανακοίνωση του Μακεδόνα.

Θα υπάρχει επταμελής ορχήστρα με λαϊκά, δημοτικά και ποντιακά τραγούδια. Θα τραγουδήσουν η Ελένη Σερδαρίδου, η οποία θα παίξει και κιθάρα, και ο Χρήστος Ιντζεβίδης και στο μπουζούκι θα είναι ο Παναγιώτης Κερασίδης. Θα πλαισιώσουν την ορχήστρα και δύο ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, ο Νίκος Σιδηρόπουλος στη λύρα και ο Τάσος Γκέκας στο κλαρίνο.

Προηγούμενες

Στραβοπάτησαν οι πρωτοπόροι του 1ου ομίλου

Ο χορός του Μακεδόνα

Επόμενη