Ο Φίλιππος απέκτησε τον Μπρόζο

| |

Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον  26χρονο Γιώργο Μπρόζο. O Γιώργος Μπρόζος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης είναι 26 χρονών, έχει ύψος 2 μέτρα ενώ αγωνίζεται στην θέση power forward. Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στην Αμερική όπου έπαιξε για 4 χρόνια (2004-2008) στην ομάδα του FERMAN University στην South Carolina. Το 2008 επιστρέφει και αγωνίζεται με την φανέλα της Α.Ε.Λ στην Α1, την 3ετία 2009-2011 αγωνίστηκε στην ΜΕΝΤ (2009), στον Αρκαδικό (2010) και στο Ανατόλια (2011).

Ο παίκτης έδωσε πριν από λίγο τα χέρια με τον πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ κο Τραπεζανλίδη Γιώργο και υπέγραψε συμβόλαιο για 1 έτος παρουσία του μάνατζερ, του αδελφού του και του επιχειρηματία Σκουρτόπουλου Σωτήρη που αποτελεί έναν από τους δυναμικούς υποστηρικτές της ομάδας του Φιλίππου και φίλος του προέδρου Γιώργου Τραπεζανλίδη.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Μπρόζος δήλωσε: « Είμαι χαρούμενος για την νέα μου ομάδα τον Φίλιππο και ανυπομονώ να ξεκινήσω την καινούργια σεζόν. Γνωρίζω ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο από την Διοίκηση αλλά και από την κοινωνία της Βέροιας για να προωθήσουν το μπάσκετ. Νομίζω ότι ο Φίλιππος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία, η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσο αφορά τους φιλάθλους και τον κόσμο της Βέροιας τους καλούμε όλους στο γήπεδο»

Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε: «Υλοποιούμε αυτά που έχουμε πει εδώ και καιρό. Ο Μπρόζος είναι η καλύτερη επιλογή από ένα σύνολο παιχτών που κοιτούσαμε με το τεχνικό team της ομάδας. Είναι ένας πολυδιάστατος παίχτης και μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις. Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με παίχτες ιδίου επίπεδου.»

Ο Σκουρτόπουλος Σωτήρης δήλωσε: «Η προσθήκη του Μπρόζου στο ρόστερ της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο που παρά τους χαλεπούς καιρούς ενισχύει σημαντικά την ομάδα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα είμαι κοντά στην ομάδα και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια».

Προηγούμενες

Ψάχνει ψηλό ο Φίλιππος

Απέκτησε τον Σάββα Χρυσόπουλο ο Φίλιππος

Επόμενη