Ο παράγοντας τύχη

| |

Τα παιχνίδια της Βέροιας στην Λιβαδειά και την Κομοτηνή ήταν για…πολλά-μηδέν αλλά παρόλα αυτά η «Βασίλισσα» απέδρασε και τις δυο φορές αλώβητη και επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με τέσσερις βαθμούς. Σε αυτά τα ματς, η Βέροια είχε έναν εκπληκτικό Λόπεζ αλλά το κυριότερο είχε την τύχη με το μέρος της.

Το Σάββατο με τον Ατρόμητο οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Βέροια είχε υπεροχή…εκατό – μηδέν, είχε πολλές τελικές προσπάθειες μέσα από την περιοχή και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από έναν αντίπαλο που είχε τύχη – βουνό. Ευτυχώς για την «Βασίλισσα», η τύχη δεν της γύρισε εντελώς την…πλάτη. Έστω και στο φινάλε, έσωσε την παρτίδα και δεν έχασε το ματς.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Καρύδας επέλεξε να παίξει φουλ επίθεση και παρέταξε την ομάδα με Κόστλι – Ιωάννου στην κορυφή του 4-4-2 και από πίσω τους στα άκρα, τους Μπαργκάν, Ολαϊτάν. Το ότι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν πίσω στο σκορ, οφείλετε μόνο στην τύχη, ή αν θέλετε στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών. Η επιθετική τακτική βγήκε στην Βέροια και αν οι παίκτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων θα μιλούσαμε για άλλο σκορ στο πρώτο μέρος.

Όσον αφορά τα μετόπισθεν, η Βέροια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Μια στιγμιαία ολιγωρία έφερε το πρώτο τέρμα και ένα αυτογκόλ – δώρο το δεύτερο. Τίποτα περισσότερο. Οι Αθηναίοι απείλησαν άλλες δυο φορές στην επανάληψη με σουτ του Επστάιν, αλλά ήταν το διάστημα που όλη η Βέροια είχε βγει μπροστά για να μειώσει.

Προηγούμενες

Ωραίες παρουσίες στο Βέροια – Ατρόμητος (φωτορεπορτάζ)

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΤΡΙΚΑΛΑ

Επόμενη