«Ο Ολαϊτάν έχει συμβόλαιο με τη Βέροια»

| |

Ο ατζέντης του Μάικλ Ολαϊτάν, Πασχάλης Τουντούρης, μίλησε στην εκπομπή του «PAOK24» στο «Libero 107,4» και απάντησε στη φημολογία που κυκλοφόρησαν κάποιοι, ότι ο νεαρός έχει ήδη υπογράψει στον ΠΑΟΚ…

Για το αν ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να βάλουμε κάτω κάποια δεδομένα. Υπάρχουν κάποια σενάρια που δυστυχώς συντηρούνται. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Βέροια, και η καθ’ ύλην αρμόδια για οποιαδήποτε κίνηση του είναι η ΠΑΕ Βέροια. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο είναι εκ του πονηρού. Κλείνει τα 20 τον Ιανουάριο και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό».Για το καθεστώς που ισχύει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να προϋπογράψει πουθενά για το καλοκαίρι. Οποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να κινηθεί μέσω της Βέροια τον Ιανουάριο. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, εμείς τον Φεβρουάριο το πρώτο που θα κάνουμε είναι να μιλήσουμε με τη Βέροια για το συμβόλαιο του και αν δε τα βρούμε θα μιλήσουμε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε αυτήν την ηλικία και με αυτές τις ικανότητες, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και δεν το κρύβω αυτό. Αλλα για να γίνει μεταγραφή πρέπει να γίνουν αυτά που σας εξήγησα».Για το αν παρακολουθούν τον Ολαϊτάν ομάδες από το εξωτερικό: «Η δουλειά μας είναι να μιλάμε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου κάθε μέρα, για διάφορα θέματα. Στο πλαίσιο των σχέσεων μας με την Ευρώπη, έρχονται αρκετοί σκάουτερ και παρακολουθούν. Από αυτό μέχρι να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή, και σε περίοδο που έχει συμβόλαιο και αγωνίζεται σε μία ομάδα που έχει στόχους, τα θεωρώ κακοπροαίρετα και εκ του πονηρού. Τη στιγμή την οποία το ελληνικό πρωτάθλημα έχει νέους ποδοσφαιριστές, αλλά λίγοι είναι οι ικανότεροι και αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει τις δυνατότητες του εδώ και δύο χρόνια, σίγουρα προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων. Αν αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, η Βέροια είναι αρμόδια να απαντήσει».Για το τι θέλει να κάνει η πλευρά του παίκτη: «Προτεραιότητα μας είναι η μεταγραφή να γίνει τον Ιανουάριο. Αυτό έχουμε πει και στη Βέροια και με αυτόν τον τρόπο κινούμαστε. Αν δεν έχει επέλθει συμφωνία με κάποια ομάδα τον Ιανουάριο, θα καθίσουμε στο τραπέζι με τη Βέροια για μια διαπραγμάτευση του συμβολαίου και αν δε βρούμε και εκεί άκρη, να δούμε ελεύθερα το καλοκαίρι το μέλλον του ποδοσφαιριστή».Για το τι θέλει να κάνει η Βέροια: «Γιατί υποτιμάτε το ενδεχόμενο να θέλει η Βέροια να κρατήσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να τις δώσει νίκες; Για μένα είναι ο κορυφαίος της Βέροιας και η απουσία του είναι πολύ σημαντική».

Για το πώς τα δέχεται όλα αυτά ο παίκτης: «Είναι πολύ δύσκολο σε αυτήν την ηλικία, να διαχειριστείς την πίεση και το ενδιαφέρον, ειδικά όταν δεν είσαι από την Ελλάδα. Νιώθεις ότι κάνεις κάτι λάθος ΄γη ότι κάποιος κάνει κάτι πίσω από την πλάτη σου. Στην Ελλάδα μας αρέσει η παραφιλολογία, να δημιουργούμε ήρωες της μιας βραδιάς, αλλά εγώ θα ήθελα να τελειώσει αυτό. Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ειδικά σε αυτούς που συντηρούν τέτοια σενάρια, γιατί μπορεί να βρεθούν εκτεθειμένοι».

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Άλλους τρεις βαθμούς

Football League: Κάντι, Καντιμοίρης και Ολαϊτάν στους καλύτερους

Επόμενη