Ο ΟΑΒ στο 5ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις

| |

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα το 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 ετών.

Συμμετείχαν εβδομήντα περίπου αθλητές/τριες από τα σωματεία μέλη της Κ.Δ. Μακεδονίας.
Οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Αντ/ρισης Βέροιας που συμμετέχουν στην κατηγορία των 12 ετών είναι οι Αλεξοπούλου Ιωάννα, Γανίτη Ζωή και Καλλιόπη, Κυρμιζάκης Εμμανουήλ, Κωστογλίδου Σοφία, Λιολιοπούλου Ευδοξία, Παυλίδου Θένια και Στεφανίδου Ανθή.

Με πολύ καλές εμφανίσεις όλοι οι αλθητές/τριες του Ομίλου αγωνίσθηκαν στην κατηγορία τους, με τον Κυρμιζάκη Εμμανουήλ και τη Γανίτη Ζωή να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους σε μεγαλύτερη κατηγορία από των δέκα ετών που ανήκουν.

Την 3η θέση στο πρωτάθλημα, κατέλαβαν οι Αλεξοπούλου Ιωάννα και Παυλίδου Θένια με πολύ καλές εμφανίσεις και μεγαλύτερες δυνατότητες, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή τους στο Master, το κορυφαίο πρωτάθλημα της Γ΄ Ένωσης, που θα γίνει στις 3-4 Νοεμβρίου στην Αριδαία.

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι οκτώ καλύτερες αθλητές/τριες της Πανελλήνιας και Ενωσιακής κατάταξης. Έτσι οι δύο αθλήτριες μαζί με της Στεφανίδου Ανθή θα διεκδικήσουν με αγώνες pool την καλύτερη θέση στην τελική ενωσιακή κατάταξη του 2012 για τα κορίτσια κάτω των 12 ετών.

Προηγούμενες

Καλπάζουν οι κορασίδες του Ποσειδώνα

Έγινε ο αγιασμός του Ημαθίωνα

Επόμενη