Ο Ημαθίωνας στο Πανελλήνιο Παγκρατίου

| |

Φωτιά έχουν πάρει οι παλαίστρες του Α.Σ. ‘’ΗΜΑΘΙΩΝ’’ ενόψει του 18ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος που θα διεξήχθη στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2013 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό όπως μας δήλωσε ο προπονητής τους.

Να σημειώσουμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα οι επιτυχίες των αθλητών/τριών θα μοροιδοτηθούν από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού για την εισαγωγή των αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η αποστολή του ΗΜΑΘΙΩΝΑ θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής με τους ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ ΗΛΙΑ, ΤΣΟΚΓΙΑΣΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΡΙΓΚΑ ΕΥΘΥΜΙΟ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΜΟΡΑ ΜΑΡΙΑ και από το τμήμα παγκρατίου του ‘’ΗΜΑΘΙΩΝΑ’’ στις ΣΕΡΡΕΣ ΟΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙΟ ΚΡΙΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ.

Την αποστολή θα συνοδεύει ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ της Ε.Ο.Π.Α κ. Νικόλαος Τρίγκας και ο προπονητής του συλλόγου και πρόεδρος επιτροπής βορείου Ελλάδος Παγκρατίου Αθλήματος κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος. 

Προηγούμενες

Μικτή: Οι προπαίδες 7-1 τα Γρεβενά

Α1 ανδρών: Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Επόμενη