Ο Β. Βαφειάδης νέος πρόεδρος της Νάουσας

| |

Από το βράδυ της Δευτέρας, ο ΦΑΣ Νάουσα έχει και πάλι πρόεδρο. Ο κύριος Βασίλης Βαφειάδης είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος ήταν η ακόλουθη: “Ο ΦΑΣ είτε με αναδιάρθρωση είτε χωρίς του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’Εθνική”. 

Επίσης ανακοινώθηκε ότι τα Εισιτήρια Διαρκείας πωλούνται πλέον στην τιμή των 50 ευρώ. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται, κατά την διάρκεια της εβδομάδας από τα γραφεία της ομάδας (απόγευμα), καθώς και την Κυριακή την ώρα του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου.

Ακόμη η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα ευχαρίστησε τα αδέρφια Νίκο και Μάκη Καλαϊτζή, για την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά τους στην ομάδα. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούν πλέον επίτιμα μέλη του. Η διάθεση προσφοράς και η αγάπη τους για την ομάδα αποτελούν μοναδικό παράδειγμα για κάθε φίλαθλο ο οποίος θέλει να βοηθήσει και θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να κάνει βήματα προόδου και ανάπτυξης.

Τέλος ο νέος Πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα συγχαίρουν τον κύριο Γιώργο Καραμελίδη για την εκλογή του στην θέση του Προέδρου της ΚΕΔ, και του εύχονται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντά.

Προηγούμενες

Παράταση για ελεύθερους ερασιτέχνες έως 2/10

Δαμιανίδης: Σοβαρότητα, δουλειά και διάρκεια βγάζουν πρωταθλητή

Επόμενη