Ο Α.Γ.Σ. TAEKWON – DO Νάουσας σε επιμορφωτικό σεμινάριο

| |

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή Διεθνών Εκπαιδευτών και αθλητών πραγματοποιήθηκε από 22 μέχρι 29 Αυγούστου στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου το 21ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο TAEKWON – DO I.T.F..

Το πρόγραμμα του προπονητικού καμπ περιλάμβανε 3 ώρες εντατικής προπόνησης την ημέρα πάνω σε όλα τα αντικείμενα διδασκαλίας του TAEKWON – DO ενώ την τεχνική επίβλεψη του σεμιναρίου είχε ο Μaster Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN.

Ο Σύλλογος της Νάουσας εκπροσωπήθηκε επάξια στο σεμινάριο αυτό από τον Εκπαιδευτή του, Δημητριάδη Παναγιώτη 3 DAN ενώ από αθλητές, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, συμμετείχαν ο Πλουμπίδης Βασίλειος και η Μπίντα Δέσποινα οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα της εκπαίδευσης και έλαβαν μετά από εξετάσεις τον βαθμό των 4 KUP (μπλε ζώνη).   

Ο Σύλλογος προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής του στα πλαίσια των Διεθνών Πολιτισμικών Εκδηλώσεων «Νάουσα 2012» όπου έχει προσκληθεί επίσημα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει στο χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου το άθλημα του TAEKWON – DO I.T.F.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΤΡΙΚΑΛΑ

Επόμενη