Ορεινός ημιμαραθώνιος στη Νάουσα

| |

Οι σύνδεσμοι βετεράνων αθλητών στίβου Νάουσας και Έδεσσας διοργανώνουν τη Κυριακή 26 Αυγούστου ορεινό ημιμαραθωνιο δρόμο στο όρος Βέρμιο περιοχή 3-5-Πηγάδια .

Ώρα εκκίνησης 9:30 πμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια Νάουσας.

Η Αφετηρία είναι το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και τερματισμός ο Άγιος Παύλος ( Κουτσούφλιανη). Η διαδρομή αποτελείτε από βατούς δασικούς χωματόδρομους ιδιαιτέρου φυσικού κάλους κάτω από τη σκιά δάσους Οξιάς ( και ένα μικρό κομμάτι μονοπάτι) ανάμεσα στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας στο Όρος Βέρμιο .

 Η αφετηρία είναι στα 1450 μέτρα και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1480 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού νερού και ισοτονιών ποτών.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών (και έφηβοι με την έγγραφη συναίνεση των γονέων).

Το κόστος εγγραφής σχετίζεται με την ημερομηνία εγγραφής και την επιλογή πακέτου απλού ή ενισχυμένου. Ακυρώσεις δε θα είναι δυνατές, αλλά θα είναι δυνατή η μεταβίβαση της συμμετοχής σε άλλο δρομέα με δήλωση έως και τις 20 Αυγούστου. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα των παιδιών θα είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 .

Προηγούμενες

Βέροια: Συνεχίζονται οι εγγραφές στις μικρές ηλικίες

Με τα κόκκινα το Σάββατο η Βέροια

Επόμενη