Ολοκληρώθηκε το τουρνουά του Ζαφειράκη

| |

Mε μεγάλη επιτυχία έκλεισε το φετινό τουρνουά χάντμπολ που διοργάνωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας για τα δημοτικά σχολεία της πόλης. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το Δ.Α.Κ. Νάουσας γέμισε με εκατοντάδες χαρούμενα πρόσωπα που ήθελαν να δείξουν το ταλέντο τους και να παίξουν.

Συμμετείχαν μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης που εντυπωσίασαν τους γονείς και τους δασκάλους οι οποίοι κατέκλυσαν το Δ.Α.Κ. για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Τρίτη 21 Μαΐου ενώ ολοκληρώθηκε 2 μέρες αργότερα την Πέμπτη μέσα σε πολύ γιορτινό κλίμα με το 6ο Δημοτικό σχολείο Νάουσας να κατακτά στον μεγάλο τελικό το τρόπαιο του πρωταθλητή. Την δεύτερη θέση του τουρνουά κατέκτησε η ομάδα του 5ου Δημοτικού ενώ στην τρίτη θέση αναδείχθηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας που κέρδισε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης το 3ο Δ.Σ.

Άξιοι συγχαρητηρίων το τεχνικό επιτελείο του Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκη Νάουσας και οι αρκετοί εθελοντές που συνέβαλαν στην διοργάνωση του τουρνουά και, στα πλαίσια της διάδοσης και ανάπτυξης της χειροσφαίρισης, πρόσφεραν χαρά στα παιδιά της πόλης.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Έχασε στην Καστοριά ο Ζαφειράκης

Επόμενη