Ολοκληρώθηκε το τουρνουά τένις

| |

Περίπου πενήντα από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας κορίτσια 10, 11, 12 ετών  συναντήθηκαν στη Βέροια για να διεκδικήσουν τον τίτλο της νικήτριας στο 7ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα tennis, τίτλος που προσμετράτε στην τελική βαθμολογική κατάταξη.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία αθλητριών από διάφορα σημεία της χώρας και συγκεκριμένα από ΑΤΤΙΚΗ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΡΗΤΗ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΑΤΡΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ και  Κ.Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

 Οι αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, με τους αγώνες των προκριματικών. Με μια μέρα καθυστέρηση εξ αιτίας της βροχής το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την Τρίτη 18/9/2012.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ «Δημ. Βικέλας» Βέροιας

(στο Μακροχώρι) , από το πρωί μέχρι το βράδυ, με επιδιαιτητή των αγώνων την κ. Παλαιστή

Διοργανωτής και αυτή την χρονιά ο δραστήριος Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας , με εντολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Γ΄Ενωσης Σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας.

Οι αθλήτριες του Ομίλου που πήραν μέρος στους αγώνες είναι : Αλεξοπούλου Ιωάννα, Γανίτη Καλλιόπη και Ζωή, Λιολιοπούλου Ευδοξία, Παυλίδου Θένια και Στεφανίδου Ανθή.

Όλες οι αθλήτριες του Ομίλου με πολύ καλές εμφανίσεις έπαιξαν στα προκριματικά των αγώνων. Ξεχώρισαν οι Παυλίδου Θένια και Στεφανίδου Ανθή, που προχώρησαν και μπήκαν στο κυρίως ταμπλό. Η κλήρωση όμως τις έφερε αντιμέτωπες, την μεν Στεφανίδου με το Νο1 του ταμπλό Αντωνάκη Εμμ. από τον Α.Ο.Α.Αττικό Ηλιο, η οποία πήρε και το πρωτάθλημα, τη δε Παυλίδου με αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 16/ 75/ 62 από την Καρυμπίδου του Φ.Ο.Α.Νεάπολης, χάνοντας την ευκαιρία να προχωρήσουν στις 16.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια 

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ( Α.Ο.Α. ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ) με

2η ΓΚΟΓΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ( Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ) και

3ες ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (Ο.Α.ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ (Α.Ε.Τ.ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ)

Σε όλες τις νικήτριες ο Όμιλος έδωσε κύπελλα, μετάλλια και πρόσφερε αναμνηστικά δώρα, όπως και σε όλες τις συμμετέχοντες έδωσε καπέλα.

Προηγούμενες

Με τον ΣΧΟΒ στο Πόζαρ

Έγινε ο ποδηλατικός γύρος Βερμίου

Επόμενη