Ολοκληρώθηκε το καμπ του Νηρέα

| |

Μια ακόμη εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδο έκλεισε το summer athletes camp των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Τα παιδιά δήλωσαν κατενθουσιασμένα από το camp και το μόνο τους παράπονο ήταν ότι δεν ήθελαν να τελειώσει!Η φιλοσοφία και η όλη διοργάνωση του camp στοχεύει στη δημιουργική απασχόληση και καλλιέργεια ταλέντων και κλίσεων παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Στις άρτιες εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Βέροιας οι μικροί μας φίλοι έμαθαν τις βασικές αρχές και εξασκήθηκαν στο ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ, το βόλεϊ και την κολύμβηση, ενασχολήθηκαν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, παρακολούθησαν ταινίες, γνώρισαν ένα καλά οργανωμένο, εκπαιδευτικό όσο και διασκεδαστικό πρόγραμμα!Παράλληλα, ενίσχυσαν την κοινωνικότητα τους και γεύτηκαν τη χαρά και τη σημασία της συνεργασίας, της συλλογικότητας, του υγιούς ανταγωνισμού!

Τα παιδιά αποχαιρέτησαν τους γυμναστές και τους παιδαγωγούς που είχαν αναλάβει την απασχόληση τους, με συγκίνηση και γλυκιά στεναχώρια που όμως κατέληξε σε γέλια, πειράγματα και χαρούμενες φωνές αφού έκλεισαν τη σεζόν με μπουγέλο και υποσχέσεις για συνάντηση την επόμενη χρόνια!

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Αντώνη Χατζηκυριακίδη

Επόμενη