Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στη Νάουσα

| |

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή 316 αθλητών των προαγωνιστικών κατηγοριών (αγόρια-κορίτσια 10-12 ετών) διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο (9-10/6) οι θερινοί κολυμβητικοί αγώνες Κεντροδυτικής Μακεδονίας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας. Συμμετείχαν 12 σύλλογοι από Σέρρες, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Γρεβενά, Κοζάνη, Κατερίνη. Πολύ καλή ήταν η πρώτη εμφάνιση τού συλλόγου Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» που συμμετείχε με 16 αθλητές (10 κορίτσια και 6 αγόρια), κατακτώντας δύο μετάλλια με την Ευθυμία Δεληχρήστου (ασημένιο και χάλκινο), αλλά καλές επιδόσεις από τα άλλα παιδιά.

Στην έναρξη των αγώνων το πρωί του Σαββάτου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ο οποίος συνεχάρη αθλητές, προπονητές και εκπροσώπους συλλόγων για τη συμμετοχή τους. Επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας ο Δήμος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε το Κολυμβητήριο της Νάουσας να λειτουργεί, φιλοξενώντας αγώνες με συμμετοχή παιδιών από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, που αναδεικνύουν την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι». Ευχήθηκε στον προπονητή της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» κ. Βασίλη Λαζαρίδη και στους αθλητές καλή αρχή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο σύλλογος αξιοποιώντας το Δημοτικό Κολυμβητήριο, που είναι ένα από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης, θα έχει μεγάλες διακρίσεις και λαμπρό μέλλον.

Ειδικότερα, στους αγώνες συμμετείχαν από την Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα» οι: Μαλτανίδου Θάλεια, Γροσδούλη Χριστίνα, Καρατσιώλη Κατερίνα, Παπαδοπούλου Ζαχαρένια, Φραγκοπούλου Καλλιόπη, Γιαννακίδου Αφροδίτη, Δεληχρήστου Ευθυμία, Δίγγα Βασιλική, Δημούλα Ευγενία, Παπαδοπούλου Έλενα, Γεωργογιάννης Νίκος, Ραφαηλιδης Ιωάννης, Τεκερίδης Ηλίας, Φειδάντσης Βασίλης, Μπιτέρνας Παναγιώτης, Δρενοβιάδης Κωνσταντίνος.

Απονομές στους νικητές των αγωνισμάτων έκαναν ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΑΠ και υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου κ. Κώστας Τζέκος, εκπρόσωποι της Κ.Ο.Ε. και των συλλόγων.

Επίσης, με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ημερίδα κολύμβησης με συμμετοχή παιδιών ηλικίας 7-8-9 ετών από τους συλλόγους: «Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσα», «Άρης Θεσ/νίκης», «Δελφίνια Πτολεμαΐδας»,  «ΝΑΣ Ημαθίας».

Τέλος, αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί θεατές, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα, αλλά και οικονομική κίνηση στην πόλη και το άλσος Αγίου Νικολάου. 

Προηγούμενες

Θερινοί αγώνες κολύμβησης στη Νάουσα

Φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΡΗ –Ν.Α.Σ.Η.

Επόμενη