Ολοκλήρωσε την σεζόν η ΑΕΠ – Ακαδημία

| |

Στηρίζοντας –όπως κάνει κάθε χρόνο- το τουρνουά του Δήμου Βέροιας «Vergina Cup» η ΑΕΠ – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αποφάσισε να κλείσει με αυτό την ποδοσφαιρική χρονιά 2012 – 2013. Με τη μεγάλη συμμετοχή τουλάχιστον 80 ποδοσφαιριστών που διαθέτει στους κόλπους της η ομάδα της Βέροιας αποχαιρέτησε την σεζόν, συμμετέχοντας σε μια γιορτή που αξίζει να γίνει θεσμός.

Επίσημα, η χρονιά για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας έκλεισε σε μια όμορφη γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς, όπου οι προπονητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαιρετήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές, να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τα τέλη Αυγούστου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων, καθώς και τις εγγραφές.

«Ο απολογισμός που πραγματοποιούμε στο τέλος κάθε χρονιάς, μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε στο μέλλον, αφού σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά, αποδείξαμε πως ενωμένοι και με κοινούς στόχους μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΠ – Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας Εμμανουηλίδης Απόστολος ευχαριστεί θερμά όλους τους προπονητές των τμημάτων για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν, για τη δημιουργική διαφωνία που τους βοήθησε να εξελιχθούν, για την υπευθυνότητα στις απαιτητικές καταστάσεις και κυρίως για όλες τις όμορφες στιγμές» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΠ – Ακαδημίας.

Προηγούμενες

Να ζήσουν

Έχασαν οι Βετεράνοι της Βέροιας από την Αργεντινή

Επόμενη