Οι “Χωρίς Έλεος” κέρδισαν το Νοσταλγία

| |

Την Κυριακή 24 Ιουνίου έγιναν οι τελικοί αγώνες του τουρνουά  και ο  διαγωνισμός τριπόντων. Ο  μεγάλος τελικός βρήκε νικητή τους ΧΩΡΙΣ  ΕΛΕΟΣ  με σκορ 56-46 απέναντι στους NORTH  TEXAS  LOOSERS.

Το  πρώτο  ημίχρονο βρήκε τους νικητές να προηγούνται στο  σκορ  με 27-15. Η  αρχή του  δευτέρου  ημιχρόνου  ξεκίνησε με επιθεση διαρκείας από τους αντιπάλους με πολύ τρέξιμο σε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό. Αν  και  ο  «Πιστόλης»  έγραψε 16  πόντους δεν μπόρεσε να κάνει τη  μεγάλη ανατροπή. Από τους  νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Μουρατίδης με 23  πόντους αλλά τη μεγαλύτερη συμβολή στον έλεγχο του παιχνιδιού την είχαν οι Ιωαννίδης και Σταμπουλής με πολύ καλές επιλογές  σε άμυνα και επίθεση. Καθοριστική ήταν και η συμβολή του Κόζα και παικτικά αλλά και οργανωτικά.

Άψογοι ήταν και οι διαιτητές σε όλα τους τα σφυρίγματα  (Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Χατζηχαρίσης)

NORTH TEXAS LOOSERS : Κουμιχάρσκι, Σεχερλής 2, Πύρκας 3, Μπιζέτας 16, Χωματάς 4, Νταφόσου 15, Σπυριδωνίδης, Γαιτανίδης, Σαββαίδης 4

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ : Ιωαννίδης 13, Εκμετσόγλου, Σταμπουλής 11, Φωτόπουλος 2, Γώγος, Μουρατίδης 23, Μιχαηλίδης 5, Κόζας 2.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Μουρατίδης Σάββας από τους ΧΩΡΙΣ  ΕΛΕΟΣ.

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ήταν ο Αποστόλου Βαγγέλης από την ομάδα  ΜΟΡΦΕΣ-LIVE.

Στο μικρό τελικό νικήτρια  ομάδα ήταν οι ΦΙΝΑΛΙΣΤ  με σκορ 59-39. Αντίπαλοι ήταν ένα ποτ-πουρί παικτών, μιάς που οι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ δεν κατέβηκαν για τον συγκεκριμένο αγώνα. Μαζί με τους ΦΙΝΑΛΙΣΤ  έπαιξε και ο  έφηβος Ουσουτζόγλου Σταύρος και  ήταν ο  καλύτερος παίκτης τους. Μαζί με την ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ-ΑΝΤΙΠΑΛΟ  έπαιξαν και ο έφηβος Καραθανάσης  Στράτος, ο νεαρός Μπογδαμπειδης Γιώργος και η γνωστή Αμβρακίδου Τασούλα, όλοι με πολύ καλή απόδοση. Η  επιλογή των παικτών για τη δεύτερη ομάδα αποφασίστηκε από την οργανωτική επιτροπή έτσι ώστε να δοθεί εορταστικός τόνος σε αυτό τον αγώνα (όπως  θα  έπρεπε να είναι φυσικά όλοι οι αγώνες, δυνατά αγωνιστικοί και όχι βίαια ανταγωνιστικοί).

ΦΙΝΑΛΙΣΤ  : Στίκας 6, Ουσουτζόγλου 13, Πολυμέρης 5, Μπακαλίδης 2, Μπαντής 10, Γαβρηιλάκης 2, Μπεκιαρίδης 11, Πατσίκας 4

ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ  : Καραθανάσης Δ. 4, Αποστόλου 2, Καραθανάσης Σ. 8, Αμβρακίδου Τ. 8, Μπογδαμπείδης Ν. 2, Αχτσής 8, Παπαστεργίου 2, Μαυρόπουλος, Μπογδαμπείδης Γ. 6.

Στον κατατακτήριο αγώνα των πέμπτων κάθε ομίλου, νικητής ήταν η ομάδα των HOTMALES με σκορ 46-40. Καλύτερος των νικητών ο «ηλεκτροκίνητος» Σιάσιος και  από τους ηττημένους ο «χιονοδρόμος»  Αχτσής.

HOTMALES  :  Πιτούλιας 5, Σιάσιος 10, Παζάρας 15, Κούλης 5, Τσαπρατζής 5

TRAGIC : Μπουρντένας 5, Παπουτσάκης 2, Αχτσής 14, Ματζαρίδης, Γουναράς 5, Καραβασιλείου 9, Σταύρου 3

Στο δεύτερο αγώνα νικητής ήταν ο ΑΤΛΑΣ απέναντι στα ΠΑΡΤΑΛΙΑ, γιατί η ποιότητα της ηλικίας υπερτερεί της δυναμικής νεότητας. Τα τελευταία επτά λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα να παίχτηκαν χωρίς την αρωγή διαιτητών, αυτό όμως δεν επηρέασε αγωνιστικά τις ομάδες. Αντίπαλοι για άλλη μία φορά οι οδοντίατροι Γκιλιόπουλος και Καραθανάσης. Νικητή βρήκε αυτή η φορά το  δεύτερο με νίκη του ΑΤΛΑ με 55-53. Με τον ΑΤΛΑ  έπαιξε και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης των υπόλοιπων συμμετεχόντων, ο  «χιονοδρόμος» Αχτσής (που οι πληροφορίες λένε ότι μετά από δύο παιχνίδια, του ήταν αδύνατο την επόμενη μέρα να περπατήσει).  Οι νικητές είχαν τέσσερις διακριθέντες, τους Καραθανάση, Ξηρό, Καραγιαννόπουλο και Παπαγιάννη  Νίκο, τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ  αν  και μόνο πέντε αγωνίστηκαν με πάθος με διακριθέντα τον .

ΑΤΛΑΣ : Ξηρός 11, Καραθανάσης 11, Μπαρπαρούσης 3, Μπογδαμπείδης 3, Αχτσής 4, Καραγιαννόπουλος 11, Παπαγιάννης Ν. 11

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Γεωργόπουλος, Γκιλιόπουλος, Κασάπης, Κουρής,

Ο  τρίτος κατατακτήριος  αγώνας βρήκε νικητή τις ΜΟΡΦΕΣ  LIVE  με 61-51 απέναντι  στη  ΒΕΡΟΙΑ  23. Καλύτερος παίκτης των νικητών ήταν ο «οδοστρωτήρας»  Τζιούρτζιας με 21 πόντους. Από τη  ΒΕΡΟΙΑ  23  διακρίθηκε ο Κυριακίδης με 19  πόντους.

ΜΟΡΦΕΣ LIVE : Βύζας 9, Τσιούντας 6, Μαυρόπουλος 2, Τζιουμάκης 4, Τριγώνης 4, Αποστόλου 6, Τζιούρτζιας 21, Παπαστεργίου 12

ΒΕΡΟΙΑ  23 : Αβραάμ 9, Καμπουρίδης 12, Τζανέτος 7, Βασιλόπουλος 4, Κυριακίδης 19.

Προηγούμενες

Ζήσης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Επόμενη