Οι πρώτες κινήσεις της Νάουσας

| |

Στις πρώτες του μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου το δ.σ του ΦΑΣ Νάουσα. Η επιτροπή μεταγραφών του ΦΑΣ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Πετρά, τον προπονητή κ. Αργυρίου και τα μέλη του δ.σ κ.κ Τασιώνα και Πασχάλη, ανανέωσε τα συμβόλαια του 29χρονου αρχηγού της ομάδας Νίκου Περηφανόπουλου, που θα ενισχύσει για μια ακόμη χρονιά την άμυνα της ομάδας του, του 23χρονου επιθετικού Γιώργου Γασπαράτου, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα, ως σέντερ φορ, στην πετυχημένη περσινή πορεία, καθώς και του 20χρονου αμυντικού-μέσου Γρηγόρη Αργυρίου, ενός από τους βασικούς παίκτες της προηγούμενης περιόδου.

Ο κ. Αργυρίου φρόντισε να ενισχύσει τα γκολπόστ της ομάδας του με την μεταγραφή δυο τερματοφυλάκων που υπέγραψαν συμβόλαιο με τον ΦΑΣ. Πρόκειται για τον 22 Γιώργο Συμψερή, παλιό γνώριμο της Νάουσας, και τον 20χρονο φέρελπι τερματοφύλακα Γιώργο Κύρου, που πέρσι αγωνίστηκε στην Αλεξάνδρεια.

Συζητήσεις σε τελικό στάδιο έχουν γίνει με δυο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, που αν υπογράψουν ενισχύουν σημαντικά τη Νάουσα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για την προετοιμασία που ξεκινά στις 22 Ιουλίου στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Προηγούμενες

Δυνατές μάχες στην Α2

Σαράφης: Αξίζαμε ψηλότερα (video)

Επόμενη