Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με μαγικά ραβδιά

| |

Με αφορμή την εικόνα που έδειξε η Βέροια στα πρώτα της φιλικά, επιτρέψτε μας ορισμένες παρατηρήσεις. Καταρχήν ήταν αναμενόμενο να παρουσιαστεί ανέτοιμη. Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή και φιλοσοφία παιχνιδιού και προχωρά σε τόσο μεγάλη ανανέωση του υλικού της, είναι αδύνατον να παρουσιάσει σε τόσο μικρό διάστημα συμπαγή ενδεκάδα και να αποφύγει τα λάθη στο παιχνίδι της.

Ένας δεύτερος ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι μεγάλο μέρος της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε χωρίς βασικά στελέχη. Οι Τραπ, Μπρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος για παράδειγμα που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή «Βασίλισσα» (τουλάχιστον με αυτή την προοπτική αποκτήθηκαν) προστέθηκαν πρόσφατα στο Βεροιώτικο ρόστερ ενώ πρόσωπα που προορίζονται για βασικά κλειδιά στην άμυνα (κεντρικός αμυντικός, αριστερός οπισθοφύλακας) δεν αποκτήθηκαν ακόμη.

Εν κατακλείδι, η Βέροια χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια. Τα αποτελέσματα των φιλικών δεν πρέπει να ανησυχούν κανέναν διότι διεξάγονται για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια και να βγάλει βασικά συμπεράσματα ο προπονητής.

Προηγούμενες

Σε χαμηλές τιμές τα διαρκείας της Βέροιας

Λευκάδια: Με την Κ20 της Βέροιας το πρώτο φιλικό

Επόμενη