Οι Μπαϊκαρά και Σαρακατσιάνος σχολιάζουν την ήττα του Πανθρακικού

| |

Στην ανωτερότητα της ομάδας τους στάθηκαν στις δηλώσεις τους στην κάμερα της Nova οι Ντενίζ Μπαϊκαρά και Αχιλλέας Σαρακατσιάνος του Πανθρακικού. Συγκεκριμένα δήλωσαν:

Ντενίζ Μπαϊκαρά: “Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο εμείς κάναμε ευκαιρίες. Και στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλά αλλά η Βέροια με μια ευκαιρία έκανε γκολ. Δυσκολευτήκαμε μετά το 0-1 να κρατήσουμε μπάλα. Είχε και πολύ ζέστη και δεν μπορέσαμε να παραμείνουμε φρέσκοι. Πάλι κάποια στιγμή μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζει γκολ, δέχεσαι. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Δεν περιμέναμε σήμερα να χάσουμε. Να παίζεις τόσο καλά και να χάνεις σε πειράζει πιο πολύ”.

Αχιλλέας Σαρακατσιάνος: “Δυστυχώς για εμάς επικράτησε ο νόμος του ποδοσφάιρου. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν πετύχαμε γκολ και στην πρώτη της ευκαιρία η Βέροια έκανε γκολ και δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε την εικόνα του αγώνα. Μας στεναχωρεί η ήττα με τον τρόπο που ήρθε. Δεν πρέπει να μιζεριάσουμε. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Ο Θεός θα μας δώσει αλλού που δεν θα είμαστε τόσο καλοί”.

Προηγούμενες

Οι αδυναμίες και η επιτυχία

Παίζει ποδόσφαιρο, δεν έχει να φοβάται

Επόμενη