Οι εγγραφές συνεχίζονται στην Πυγμή, τα φιλικά ξεκινούν την Κυριακή

| |

Πρώτο τεστ για τους νεαρούς αθλητές του βεροιώτικου συλλόγου θ’ αποτελέσει το διασυλλογικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Χρυσούπολη Καβάλας. 

20 αθλητές της Πυγμής θ’ αγωνιστούν στις κατηγορίες παμπαίδων/παγκορασίδων παίδων/κορασίδων & εφήβων/νεανίδων. Οι αγώνες αυτοί , θα δώσουν στους προπονητές του συλλόγου την πρώτη γεύση των δυνατοτήτων των αθλητών τους στ’ αγωνιστικά ταπί, τα αδύναμα σημεία τους , τα οποία θα είναι αυτά που θα προσδιορίσουν και την εστίαση προσοχής των επόμενων προπονήσεων.

Η αποστολή θ’ αναχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι από τη Βέροια και θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ. Οι αθλητές που συνθέτουν την αποστολή της ομάδας, είναι οι :

1) Αμοιρίδης Μιχάλης2) Κοψιδάς Δημήτρης3) Δέλλα Βάγια4) Κώτας Φοίβος5) Παπαγιαννόπουλος Νίκος6) Σαμαράς Αποστόλης7) Καραούλας Ευθύμης8) Πυλωρίδης Αντώνης9) Κάμινα Μαρία10) Αισιοπούλου Μαρία11) Θεοδωρίκα Αυγή12) Προδρομίδου Έλενα13) Μπούκα Νικολέτα14) Νοβάκης Διονύσης15) Ατματζίδης Γιώργος16) Τσανακτσίδης Παύλος17) Τσίλης Θωμάς18) Χριστοδουλίδου Χρυσή19) Θεοδωρίκας Γιάννης

20) Μπάκος Δημήτρης

Προηγούμενες

Καλλονή

Στοίχημα: 2 ή 3 γκολ για ΠΑΟΚ και Λάτσιο

Επόμενη