Οι αδυναμίες και η επιτυχία

| |

Για δεύτερη φορά με το Νίκο Καρύδα στον πάγκο της, η Βέροιας παίρνει εκτός έδρας αποτέλεσμα χωρίς να είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της. Θα πει κάποιος ότι κάτι της χρωστούσε η μπάλα, αφού τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Πανιώνιο δικαιούνταν κάτι παραπάνω από τους μηδέν βαθμούς συγκομιδή.

Στο ματς τώρα της Κομοτηνής, στο πρώτο μέρος η Βέροια θύμισε Λιβαδειά. Ειδικά στο πρώτο ημίωρο, πελαγοδρομούσε αμυντικά και το ότι δεν δέχθηκε τέρμα το χρωστά στην αστοχία των παικτών του Πανθρακικού και στον Λόπεζ.

Μετά το ημίωρο τα πράγματα ισορρόπησαν αλλά πάλι η άμυνα της Βέροιας ήταν ευάλωτη.

Στο δεύτερο μέρος, το γρήγορο γκολ, άλλαξε τα πάντα. Ανέβασε ψυχολογικά την Βέροια και σόκαρε τον Πανθρακικό. Σε αυτό σκηνικό, η Βέροια διατήρησε το προβάδισμα και χάρις στην σωτήρια επέμβαση του Λόπεζ, κράτησε τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη όπως αναμενόταν έφερε ευφορία στο Βεροιώτικο στρατόπεδο. Οι παίκτες χρειαζόντουσαν την επιτυχία, και ίσως είναι να μην θέλουν να θυμούνται το τι πέρασε η ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Η επιτυχία όμως δεν πρέπει να κρύψει κάτω από το χαλί τις χτυπητές αδυναμίες της «Βασίλισσας».

Προηγούμενες

Πολυβόλο ο ΠΑΟΚ

Οι Μπαϊκαρά και Σαρακατσιάνος σχολιάζουν την ήττα του Πανθρακικού

Επόμενη