Ξεχώρισε στο μπάσκετ το Υφάδι

| |

Από το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Τουρνουα Μπάσκετ που έγινε στο ΕΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ. Συμμετείχαν συνολικά 38 αθλητές (7 αθλητές από το ΥΦΑΔΙ Νάουσας, 8 από τα παιδιά της ΆΝΟΙΞΗΣ, 8 από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, 8 από το ΕΕΕΕΚ Βέροιας και 7 από το ΕΕΕΕΚ Νάουσας), οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 5 μεικτές ομάδες, μοιράστηκαν μοναδικές εμπειρίες, χάρηκαν τον αγώνα, έγιναν φίλοι.

Τα παιδιά από το ΥΦΑΔΙ ξεχώρισαν με την παρουσία τους, διακρίθηκαν τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και αναδείχθηκαν πρωταθλητές, αποσπώντας το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΥΦΑΔΙ είναι ο μόνος φορέας ΑμεΑ στην Νάουσα αλλά και σε όλο το νομό που είναι τόσο ενεργός σε αθλητικό επίπεδο, διότι συμμετέχει σε πολλές διοργανώσεις πανελληνίου και παγκοσμίου επιπέδου και μάλιστα με υψηλές διακρίσεις που τιμούν την Νάουσα και μας κάνουν περήφανους.

Στην ομάδα συμμετείχαν οι αθλητές: Καραοσμάνης Δημήτρης, Πάλλα Μαρία, Πόπτσης Γιώργος, Μαλίνης Βασίλης, Βασιλείου Μαρία, Πέιος Θωμάς, Κοτσιφτόπουλος Μερκούρης.

Την αποστολή συνόδευσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ευγενία Ζάλιου, οι εκπαιδεύτριες Σιδηροπούλου Δέσποινα , Μπαμπάτση Ρένα, καθώς επίσης και οι γονείς των παιδιών Βασιλική – Χρήστος Καραγιάννη, και ο παπαΧρήστος Πόπτσης. Προπονήτρια της ομάδας είναι η γυμνάστρια Ηλιάνα Τεληγιαννίδου.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Inspor

Με τρεις συμμετοχές στο Βελβεντό

Επόμενη