Ξελάσπωσαν τα Λευκάδια με Πίτο

| |

Στις νίκες επέστρεψαν τα Λευκάδια. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, αν και δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Πυρσού Γρεβενών με 2-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Πίτος, ο οποίος ήταν σε μεγάλη ημέρα.

Αγωνιστικά, τα Λευκάδια ξεκίνησαν το ματς με γκολ. Στο 7′ ο Καλαϊτζίδης έκανε την σέντρα και ο Πίτος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 13′ ο Πυρσός απείλησε για πρώτη φορά όταν σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 17′ τα Λευκάδια έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Καλαϊτζίδη από καλή θέση κατέληξε άουτ. 

Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1. Ο Παπαδόπουλος έκανε το κόρνερ και ο Μπόλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και μετά τα Λευκάδια πήραν πάλι τον έλεγχο και στο 31′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε μια φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Πυρσού, τρεις φορές παίκτες των Λευκαδίων προσπάθησαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα αλλά υπήρξαν ισάριθμες αποκρούσεις.

Στο 36′ τα Λευκάδια είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία. Ο Παπαστεργίου βρέθηκε μόνος σε πλάγια θέση, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, τα Λευκάδια μπήκαν πιο ζωηρά στο ματς και στο 51′ έχασαν διπλή ευκαιρία. Τόσο ο Πίτος όσο και ο Καλαϊτζίδης δεν μπόρεσαν από καλές θέσεις να σκοράρουν. Τα Λευκάδια πίεσαν για το γκολ και στο 67′ είχαμε σουτ του Καλαϊτζίδη μέσα από την περιοχή άουτ. Το 2-1 σημειώθηκε στο 67′. Ο Καλαϊτζίδης έκανε την σέντρα και ο Πίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Διαιτητής: Κουρτσίδης (Κατσικογιάννης, Χουσείν)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Πουγασίδης (46′ Τσάλμας), Πληκαδίδης, Πασχώνης, Μισαηλίδης Παν., Πίτος, Σπυριδωνίδης, Μαργιορίδης (80′ Πέτγαζλης), Παπαστεργίου (63′ Παπαδόπουλος), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης.

ΠΥΡΣΟΣ: Αθανασόπουλος, Θεοχαράκης, Ρόβας, Ευαγγελόπουλος, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Ποζιάρης, Μπόλος, Τσιαρτσιώτης (65′ Σούλας), Κίτσιος, Παπαδόπουλος.

Προηγούμενες

Στην Εθνική και πάλι ο Κόστλι

Οι διαιτητές στον 3ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής

Επόμενη