Ξεκινούν την Δευτέρα τα Λευκάδια

| |

Ξεκινούν την Δευτέρα την προετοιμασία τους τα Λευκάδια. Νέοι και παλιοί παίκτες θα συγκεντρωθούν στις 7μμ στο γήπεδο του Κοπανού, η χρήση του οποίου παραχωρήθηκε προσωρινά και στα Λευκάδια μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδό τους, και θα ξεκινήσουν την δουλειά εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Το ρόστερ της ομάδας έχει ανανωθεί σημαντικά και ο τεχνικός Νίκος Παπανώτας θα έχει αρκετή δουλειά μέχρι να δημιουργήσει το νέο κορμό της ομάδας.

Μεταγραφικά, τα Λευκάδια έχουν πραγματοποιήσει το 90% των κινήσεών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένονται τρεις ακόμη προσθήκες για να ολοκληρωθεί ο φετινός σχεδιασμός. “Η ομάδα μας ανανεώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Δυστυχώς παίκτες που υπολογίζονταν στον σχεδιασμό όπως οι Πασχώνης, Κοτζαχρήστος, Μαργιορίδης, Πέτγαζλης, Καλαϊτζίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι στην ομάδα” τόνισε στο Inspor ο προπονητής των Λευκαδίων Νίκος Παπανώτας.

Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους της νέας χρονιάς, ο Νίκος Παπανώτας σημείωσε: “Ξεκινάμε την Δευτέρα στο γήπεδο του Κοπανού, κι ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας που μας εξυπηρετεί με το γήπεδο μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας. Στόχος των φετινών Λευκαδίων στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Επιδίωξή μας θα είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία”.

Τέλος, ορισμένοι από τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ των Λευκαδίων θα δοθούν με υποσχετική σε ομάδες Α1 για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΟΛΑΙΤΑΝ

Ξεκουράστηκαν Ολαϊτάν, Καλογέρης

Επόμενη