Ξεκίνησε προπονήσεις ο Νηρέας

| |

Μετά από ένα ξεκούραστο για πολλούς καλοκαίρι, το τμήμα κολύμβησης του Νηρέα ξεκίνησε στις 04.09.2012 την αθλητική του χρονιά μαζί με το άνοιγμα των σχολείων.
Μετά από σχεδόν δίμηνη αποχή από το κολυμβητήριο οι αθλητές/αθλήτριες συγκεντρώθηκαν γεμάτοι όρεξη για την προετοιμασία όπως γίνεται κάθε χρόνο. Προπονητές της προαγωνιστικής και της αγωνιστικής ομάδας παραμένουν οι Χρήστος Θεοδωρίδης, ο οποίος είναι και προπονητής του πόλο και η Μαρία Παπαδοπούλου.

Ανοίγοντας την κολυμβητική, σαιζόν μετά την τεράστια επιτυχία που έκαναν στο Πανελλήνιο η Αναστασία Τζουνάκου και η Δέσποινα Μαρκαντέ, οι οποίες κατακτήσανε και οι δύο χρυσά μετάλλια στα 50 μέτρα πρόσθιο και 100 μέτρα ελεύθερο αντίστοιχα με τους προπονητές τους Λευτέρη Μήτρακα και Χρήστο Θεοδωρίδη, η Βέροια είναι περήφανη για τα κορίτσια αυτά, γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας προσφέρανε χαρά, συγκίνηση και ελπίδα. Ήταν η πρώτη φορά στον Νομό μας που αθλητές/αθλήτριες κολύμβησης κατακτήσανε 2 χρυσά μετάλλια.

«Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες οποιουδήποτε αθλήματος να ζήσουν στο μέλλον τέτοιες συγκινητικές στιγμές, στιγμές που να δικαιώνουν τόσο τους αθλητές όσο και τους προπονητές και τους γονείς. Εύχομαι με τέτοια παραδείγματα που έχουμε, της Αναστασίας και της Δέσποινας, να ακολουθήσουν και άλλα παιδάκια τον δρόμο του αθλητισμού και ειδικότερα της κολύμβησης. Εκτός από εκγύμναση του σώματος και του μυαλού, τα παιδιά δένονται με τα άλλα παιδάκια της ομάδας τους, κάνοντας μαζί παιχνίδια, φιλικούς αγώνες, εκδρομές κλπ. Αποκτούν εκτός των άλλων αθλητική συμπεριφορά, πρόγραμμα στην τακτοποίηση των μαθημάτων τους, στην διατροφή τους και τέλος αποφεύγονται οι «κακές» παρέες για τα μεγαλύτερα παιδιά. Καλό θα ήταν και εμείς οι γονείς να μεριμνούμε να υπάρχει ο αθλητισμός στην ζωή των παιδιών μας για να μπορούμε κι εμείς να ήμαστε πιο σίγουροι ότι το παιδί μας μεγαλώνει σωστά με την συνύπαρξη άλλων παιδιών και φυσικά για την ασφάλεια τους» αναφέρει ανακοίνωση του Νηρέα.

Προηγούμενες

Επιμορφωτικά σεμινάρια κολύμβησης

Μαθήματα ναυαγοσωστικής στην Βέροια

Επόμενη