Ξεκίνησε η Ακαδημία των Τρικάλων

| |

Με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών αθλητών 5 – 12 ετών, ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Τρικάλων. 

Στις 5 μ.μ. τα παιδιά προσήλθαν στο γήπεδο (τα μικρότερα με τους γονείς τους), γνωρίστηκαν με τους προπονητές, πήραν τα ρούχα προπόνησης και αφού χωρίστηκαν σε δύο τμήματα, ανάλογα με την ηλικία τους, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη τους προπόνηση, η οποία τελείωσε μιάμιση ώρα μετά, μέσα σε κλίμα χαράς ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για πολύ καλή συνέχεια. 

Το οριστικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα καθοριστεί την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις ρυθμιστούν κάποιες οργανωτικές λεπτομέρειες και σε συνδυασμό με τις άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών. 

Υπεύθυνος Ακαδημίας Μπάμπης Σαλτουρίδης – απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τηλ. επικοινωνίας 6988251841

Οι στόχοι της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ είναι: *Η ανάπτυξη μιας σωστής σχέσης του παιδιού με τον αθλητισμό *Η σωστή εκμάθηση του αθλήματος από μικρή ηλικία *Η ψυχαγωγία του μέσω ενός αθλήματος-παιχνιδιού *Η σωστή διαπαιδαγώγησή του μέσα από τους κανόνες του αθλήματος και το πνεύμα του υγιούς αθλητισμού, αλλά και μέσα από τη σχέση του με τους προπονητές και τους συμπαίκτες του.

*Η δημιουργία μιας δεμένης αλλά και αγωνιστικά δυναμικής, αθλητικής παρέας.

Επόμενη προπόνηση: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 10.30 π.μ.

Προηγούμενες

Διπλό με κάλυψη DNB η Καρλάιλ

Ο Σαουλίδης αποχαιρέτησε την ενεργό δράση

Επόμενη