Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στις Μικτές της 3ης περιφέρειας

| |

Την Τρίτη 19/3 στην Κοζάνη έγινε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των Μικτών Ομάδων της 3ης Περιφέρειας, με παίκτες από τις ΕΠΣ Κοζάνης, Ημαθίας Καστοριάς Γρεβενών και Φλώρινας, τόσο στους Παίδες όσο και στους Νέους, όπου υπεύθυνος για την συγκρότηση και καθοδήγηση στους αγώνες της 3ης Περιφέρειας Νέων θα έχει ο προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Λυμούσης, με συντονιστή τον Περιφερειακό κ. Βασιλείου. Στους Παίδες υπεύθυνος είναι ο κ. Κωνσταντινίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης (Στην φωτογραφία διακρίνονται οι κκ Λυμούσης, Κωνσταντινίδης και Βασιλείου).

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν από 25 παίκτες των δυο τμημάτων. Στην αρχή έγινε η παρουσίαση από τον Περιφερειακό κ. Βασιλείου, των υπευθύνων προπονητών και του προγράμματος της Β’ φάσης των αγώνων της 3ης Περιφέρειας. Στόχος όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι προπονητές είναι καθαρά η αξιολόγηση των καλύτερων ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν στην επόμενη φάση την Μικτή Ομάδα Βόρειας Ζώνης και στην τελική Γ’ φάση θα έχουν δρομολογηθεί και αξιολογηθεί από τα κλιμάκια της ΕΠΟ η καλύτερη 25άδα από την οποία θα στελεχωθεί αρχής γεννωμένης η Κ-15 και οι άλλες Εθνικές ομάδες.

Μεγαλύτερη διάθεση έδειξαν στην προπόνηση οι Νέοι της 3ης Περιφέρειας, αψηφώντας το κρύο που είχε εκείνη την στιγμή στην Κοζάνη και μέσα από ποικιλία ασκήσεων και κομμάτια τακτικής που άγγιζαν την αγωνιστική κατάσταση που θέλει ο προπονητής κ. Λυμούσης, κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους υπευθύνους για την μεθοδική και επιλεκτική δουλειά στο γήπεδο. Ότι προσπάθησαν να βγάλουν σε συνεργασίες στην αρχή, μάλλον άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους που είδε και μέσα στο οικογενειακό διπλό να βγαίνουν κομμάτια με συνεργασίες και καλά τελειώματα, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο, με την πεποίθηση ότι ότι σε λίγο αυτή η ομάδα θα αφήσει πολλά θετικά στοιχεία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Φιλικοί αγώνες της 3ης Περιφέρειας με τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροιας

Η επόμενη προπόνηση για τα τμήματα Παίδων και Νέων της 3ης Περιφέρειας θα γίνει και πάλι στην Κοζάνη, ημέρα Τρίτη 26 Μαρτίου. Όμως αυτή τη φορά οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε παιχνίδι με φιλικό χαρακτήρα με τις ομάδες της ΠΑΕ Βέροιας, Κ-15 και Κ-17. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 16:00 και των Νέων στις 18:00. Είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία σε πολλούς να παρακολουθήσουν από κοντά ότι καλύτερο διαθέτει η Περιφέρειά μας σε τμήματα υποδομής και επίλεκτων ποδοσφαιριστών από τους γύρω Νομούς.

Προηγούμενες

Βέροια: Μονόδρομος η νίκη

Αρχίζουν οι προπονήσεις των Περιφερειακών Μικτών Ομάδων

Επόμενη