Ντόστανιτς: «Με μυαλό και υπομονή για τους τρεις βαθμούς»

| |

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Βέροιας απέναντι στον Πανθρακικό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσε στο novasports.gr ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο αμυντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και τόνισε πως θα πρέπει να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων όπου πρέπει να πάρουμε βαθμούς», ήταν τα πρώτα λόγια του Ράτκο Ντόστανιτς.

Για το τι θα πρέπει να έχει η Βέροια κόντρα στον Πανθρακικό: «Εμείς δεν θέλουμε να πούμε ψέματα. Όταν έχουμε δεχτεί επτά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, σίγουρα έχουμε κάποια αμυντικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσουμε. Για να παίρνουμε αποτελέσματα ξέρω και εγώ και τα παιδιά ότι όλοι πρέπει να δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Πανθρακικό: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζουν ένα σύστημα 3-5-2 και είναι αρκετά επιθετικοί. Είναι δυνατή ομάδα που πετυχαίνει γκολ και είμαι σίγουρος ότι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι μας και να κάνουμε πολλά πράγματα».

Προηγούμενες

Βιβλιοπαρουσιαση στην Βέροια

Απέφυγε την ήττα στην Καρδίτσα το Μακροχώρι

Επόμενη