Ντόστανιτς: «Δεν πάμε με κατεβασμένα χέρια»

| |

Για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα μίλησε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει την έκπληξη.

«Όσο καιρό είμαι εδώ υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ που είναι σε άλλη κατηγορία. Είμαι ρεαλιστής, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αυτές οι ομάδες είναι ανώτερες απ όλες τις άλλες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι εκπλήξεις, δεν πάμε με κατεβασμένα τα χέρια» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού την ψυχολογία: «Σίγουρα υπάρχει νευρικότητα και μας πείραξε αυτή η ήττα. είδαμε τα λάθη μας και μπήκαμε σε ένα καλύτερο κλίμα και δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη μας. Πιστεύω στην ομάδα μου, ξέρω ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα τα καταφέρουμε».

Για το αν θα επηρεάσουν οι απουσίες: «Υπάρχει πρόβλημα όταν σου λείπουν βασικοί παίκτες αλλά έχουμε μάθει να ζούμε έτσι. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και αν παίξουμε σαν ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Προηγούμενες

Χωρίς Ζαρογιάννη τα Λευκάδια με Πυργετό

Λάζαρος Μουρατίδης: Εύχομαι όλα να γίνουν καλύτερα

Επόμενη