Νοκ άουτ ο Κουλουχέρης

| |

Νέο πρόβλημα προέκυψε στις τάξεις του Πανιωνίου με τον Θέμη Κουλουχέρη, καθώς ο έμπειρος αμυντικός εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης. Όπως αναφέρει το Novasports.gr, αμέσως ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης πήγε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και υποβλήθηκε σε υπέρηχο από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Από τον υπέρηχο διαπιστώθηκε πως έχει θλάση στον δικέφαλο, σε άλλο σημείο από αυτό που είχε το προηγούμενο διάστημα και την οποία είχε σχεδόν ξεπεράσει. Πλέον αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως θεραπεία και θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε περίπου 20 ημέρες.

Παράλληλα με τον Κουλουχέρη, πρόβλημα αντιμετώπισε και ο Ρόκας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε ταλαιπωρήθηκε από ισχιοσφυαλγία. Αμέσως υποβλήθηκε σε ενεσοθεραπεία από τον Χρήστο Δάρα και πλέον είναι στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κούρος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και έδειξε πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο της θεραπείας του. Φυσικά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια, όμως σίγουρα αναμένεται να δώσει το παρών στο επόμενο ματς, αυτό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Προηγούμενες

Παρουσίασε τον Ισά η Βέροια

Νάουσα: Παραίτηση Βαφειάδη για οικογενειακούς λόγους

Επόμενη