Νικηφόρο πέρασμα του Μακροχωρίου από τα Τρίκαλα

| |

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από τα Τρίκαλα. Ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους ήταν αρκετό στην ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη να επικρατήσει με 0-1 και να ολοκληρώσει το 2013 με νίκη. Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο και χωρίς κλασσικές φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος, στο 55’ ο Γρ. Ηλιάδης έπειτα από λάθος γύρισμα με το κεφάλι του Κάλφα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1. Tα Τρίκαλα θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς στο 56′ όμως έχασαν μια απίστευτη ευκαιρία καθώς ο Ιωαννίδης αν και βγήκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ έστειλε την μπάλα άουτ. Οι δυο ομάδες είχαν από μια ακόμη χαμένη ευκαιρία, οι γηπεδούχοι με τον Ηλία στο 78’ και το Μακροχώρι με τον Αντώνη Ηλιάδη στο 79’.

Τρίκαλα (Καβακάς): Ψωμιάδης, Ηλίας Α. (52’ Ιωαννίδης), Κάλφας, Λουιζίδης, Σακελλαρίδης (30’ Πουλιανίτης), Στάμος, Χαλιμπάκης, Κόλα (72’ Μπαλτιμάς), Σταντσέφκσι, Τεντολούρης Α., Ηλίας Μ.

Μακρoχώρι (Μπίλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Ηλιάδης Γ., Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Πιέτρα, Μαυριδόγλου (72’ Βούλγαρης), Γεωργίου, Καφές (48’ Τακαλίδης), Ελευθεριάδης, Ηλιάδης Α. (82’ Μάλτος).
 

Προηγούμενες

Με κατεβασμένα χέρια έχασε στην Τούμπα η Βέροια

Κώστας Μουρατίδης: Ακόμη ψηλότερα τη νέα χρονιά

Επόμενη