Νηρέας: Συμμετοχή σε αγώνα ανοιχτής θαλάσσης

| |

17 αθλητές από τους 40 συνολικά του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ έδωσαν το παρόν και αγωνίστηκαν με ορμή και ήθος στον 1ο Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας με την επωνυμία “Thermaikos Open Water 2013”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2013 στην παραλία Νέων Επιβατών υπό τη συνδιοργάνωση του Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού και του Δήμου Θερμαϊκού.

Για τους αθλητές του ΝΗΡΕΑ επρόκειτο ουσιαστικά για την 1η και ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία αγώνων Ανοιχτής Θάλασσας ,άθλημα στο οποίο η Ελλάδα έχει γίνει από τις ισχυρότερες Χώρες Παγκοσμίως. Έτσι η πρώτη συμμετοχή σε αγώνες ήρθε νωρίς φέτος για την ομάδα της αγωνιστικής και προ –αγωνιστικής κατηγορίας και μάλιστα αυτή τη φορά στην θάλασσα.

Τα ονόματα των αθλητών του ΝΗΡΕΑ που αγωνίστηκαν είναι:

στο αγώνισμα των 800 μέτρων- αγόρια-κορίτσια Προ-αγωνιστικά: Βράκας Ε. ,Γαλανίδου Ρ., Διαμαντοπούλου Κ., Καραϊσκου Α. , Καρατζιούλας Σ., Κωνσταντινίδης Ρ., Μαδενλή Φ., Μαρούδα Ν., Φύκατας Γ., Φύκατας Μ.στο αγώνισμα των 1500 μέτρων- αγόρια-κορίτσια 2001 και μεγαλύτεροι: Γαλανίδης Ν., Καρατζιούλας Κ., Μαδενλής Κ. ,Νίλα Κ. ,Χαραλαμπίδου Μ., Χαραλαμπίδου Φ. Νίλας Ν.

Όλοι ο αθλητές του Νηρέα κατατάγηκαν στις πρώτες θέσεις.

“Η εξαιρετική προσπάθεια των αθλητών μας ανταμείφτηκε με τη βίωση μιας σημαντικής εμπειρίας, την απόκτηση πείρας αλλά και με την επιβράβευση με το μετάλλιο στο στήθος που κατέκτησαν όσοι τερμάτισαν. Καλή συνέχεια!” αναφέρει η ανακοίνωση του Νηρέα.

Προηγούμενες

Ισόπαλα τα Λευκάδια με τον Αχιλλέα

Αυτοί είναι οι πρωταθλητές της Α1

Επόμενη