Νηρέας: Με εννέα συμμετοχές στο Πανελλήνιο Εφήβων – Νεανίδων

| |

Κολυμβητική πανδαισία αυτή την εβδομάδα στο κολυμβητικό συγκρότημα του ΟΑΚΑ, για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης των Κατηγοριών Εφήβων / Νεανίδων (22-27 Ιουλίου).

Πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση καθώς Συνολικά μετέχουν 1.418 κολυμβητές / τριες ηλικίας 13 έως 18 ετών, από 126 Σωματεία όλης της χώρας!

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν το πρωί στις 09.00 σε δύο κολυμβητήρια. Οι τελικοί των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν το απόγευμα στις 18.00.

Τις τρεις πρώτες ημέρες (22-24/7) θα αγωνιστούν οι κολυμβητές / τριες των κατηγοριών παμπαίδων /παγκορασίδων Α’, Β’ και τις επόμενες (25-27/7) των κατηγοριών παίδων / κορασίδων και εφήβων / νεανίδων.

Οι 9 αθλητές του Νηρέα Βέροιας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Χρ. Θεοδωρίδη και με την συμπαράσταση όλης της ομάδας και των γονέων έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και δηλώνουν πανέτοιμοι να αγωνιστούν, να σημειώσουν σπουδαίες επιδόσεις και να κερδίσουν σημαντικές διακρίσεις. Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

1) ΚΑΡΑΤΖΙΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2) ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ3) ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ4) ΝΙΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ5) ΜΑΔΕΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ6) ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ7) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ8) ΤΣΙΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

9) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

Προηγούμενες

Φίλιππος: Μήνυμα αποχαιρετισμού στον πρώην πρόεδρο Χ. Παυλίδη

Αργυρίου: “Βαδίζουμε στο άγνωστο”

Επόμενη