ΝΑΣΗ: 45 μετάλλια στην Λαμία

| |

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ν.Α.Σ.Ημαθίας. Στα 8α Πρώτεια που πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Λαμίας στις 6 και 7 Ιουλίου κατέκτησε την πρώτη θέση με 45 μετάλλια. Αναλυτικά οι διακρίσεις: 23 κύπελλα και χρυσά μετάλλια, 13 ασημένια μετάλλια, 9 χάλκινα μετάλλια, 8 τέταρτες θέσεις, 2 πέμπτες θέσεις, 3 έκτες θέσεις, 1 έβδομη και 1 όγδοη θέση.

Στον αγωνιστικό τομέα, «τα παιδιά του Ν.Α.Σ.Η.», εκτός από τα πολλά ατομικά ρεκόρ που κατέρριψαν, αρκετά από αυτά κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να ενταχθούν στο τμήμα επίλεκτων κολυμβητών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης αφιερώθηκε από τα παιδιά στο προπονητικό team (Στέλιος Αμπατζίδης και Χάρης Τσαβδαρτζής) που όλη τη χρονιά έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, ώστε να είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε μια τόσο μεγάλη διάκριση. Μια διάκριση που πριν από πολύ λίγα χρόνια ήταν αδιανόητη για τη Βέροια. Χάρη στην προσπάθεια συγκεκριμένων ανθρώπων που κατασκεύασαν ιδιωτικά κολυμβητήρια στην πόλη, πολύ ικανών προπονητών και γονέων που ανέλαβαν το υψηλό κόστος υποστήριξης των παιδιών τους, έχουμε πλέον την χαρά να βλέπουμε παιδιά της πόλης μας και την ευρύτερη περιοχή να κατακτούν πρώτες θέσεις πανελλήνια.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

12 ετών, Αντωνιάδου Φανή, Θώμογλου Σάββας, Λαζαρίδης Νικόλας.

11 ετών, Βασιλειάδου Βάσω, Ιντζεβίδου Ελένη, Χριστοφορίδου Άννα-Μαρία, Ταρνανίδης Νίκος.

10 ετών, Μπρούσα Βιβιάννα, Παπαδοπούλου Θεοδώρα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Αποστόλης.

9 ετών, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.

8 ετών, Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Στούκα Νατάσα, Δοβλέτογλου Γιώργος, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος, Πασίδης Μπάμπης.

Προηγούμενες

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό ο Φίλιππος

Υπέγραψαν στον Φίλιππο Ακεψιμαΐδης, Κούρτης, Κιτσούλης

Επόμενη