Ναουσαίοι δρομείς στον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

| |

Μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο και ολόκληρη την πόλη ήταν ο 7ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές του πλούσιου αγωνιστικού προγράμματος αλλά και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης ανέδειξαν τον αγώνα ως το κορυφαίο που διεξάγεται στην Ήπειρο.

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» σε συνεργασία με την ALL ABOUT RUNNING και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννίνων και τοπικών φορέων της πόλης διοργάνωσε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τον «Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων» και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου 5 χλμ., δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. και τον «Παραλίμνιο Δρόμο» για τα παιδιά καθώς και τη διαδρομή «Μαμά – Καρότσι», ενώ για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ.

Η διοργάνωση έχει σαν στόχο την ανάδειξη και προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας καθώς και την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Εξαιρετική παρουσία από τους Ναουσαίους Κωνσταντίνο Σακελλάρη , Χρήστο Σοφκο στα 30 χιλιόμετρα Ζαχαρία και Χρήστο Κοτζιάμπαση, Ελένη Μάντσιου στα 10 χιλιόμετρα και Νικηφόρο Κοτζιάμπαση στα 1000 μετρά.

Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα στο www.ioanninalakerun.gr.

Προηγούμενες

Κ20: ισόπαλη στην Ριζούπολη η Βέροια

Φωτορεπορτάζ από το Άγιος Γεώργιος – Μελίκη

Επόμενη