Νίκη του Ποσειδώνα για το κύπελλο

| |

Ο Ποσειδώνας Βέροιας θριάμβευσε σήμερα κατακτώντας μια φαινομενικά εύκολη νίκη με 3 – 0 σετ, επί της Γιαννιώτικης ομάδας του ΑΓΣ. Απέναντι του είχε μια καλή ομάδα και αυτό κάνει τη νίκη του Ποσειδώνα πανάξια, αφού κατόρθωσε με την τέλεια απόδοση του να κατακτήσει μια νίκη – θρίαμβο και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών. Δεκάδες φίλαθλοι απήλαυσαν το παιχνίδι, και καταχειροκρότησαν την τοπική ομάδα που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Τα σετ (25-15, 25-11 και 25-11).

Η ομάδα του Ποσειδώνα θα αντιμετωπίσει σε επόμενο αγώνα ομάδα μάλλον ανώτερης κατηγορίας σε παιχνίδι νοκ-άουτ, όπως προβλέπει ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδας.

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Γρηγοριάδου Αρχοντή, Γαλλίκα Σοφία, Μπέλλα Ιωάννα και Τσιάμη Φρίντα, ενώ από την ομάδα των Ιωαννίνων οι Λάγκα Χριστίνα και Μαγκλάρα Χρυσ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κιρμανίδου Μαρία, Μπέλλα Ιωάννα, Τσιάμη Φρίντα, Κυριακίδου Παναγιώτα, Γαλλίκα Σοφία, Γκατζούφα Νίκη (αρχική εξάδα), Ζησιού Κορνηλία, Βαφειάδου Χρυσάνθη, Ιωακειμίδου Ρωξάνη, Αξιώτη Αγγελική, Τσιλίκα Ειρήνη και Γρηγοριάδου Αρχοντή, (libero).

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ : Λάγκα Χριστίνα, Παππά-Ζωη Πα., Γιώτη Μαρία, Βλότσου Βάια, Μαγκλάρα Χρυσ.,Τσιλιού Μαρία ( αρχική εξάδα) Μαγκλάρα Γεωργία, Μητσοπούλου Μερ., Μποζιού Ευθαλία.

Προηγούμενες

Έχασαν στην Κατερίνη οι κορασίδες του Ποσειδώνα

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Επόμενη