Νίκη στην Καστοριά για την Αλεξάνδρεια

| |

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σημείωσε η Αλεξάνδρεια. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, επικράτησε με 0-2 του Κάστορα.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 11′ ο Κίτσας επιχείρησε ένα σουτ από δεξιά, ο Κοσμίδης απέκρουσε ασθενώς και ο Χαλβατζής από κοντά έκανε το 0-1. Στο 16′ ο Κίτσας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι. Ιδια τύχη είχε και το σουτ του Αραπέλλη στο 23′.

Στη συνέχεια, ο Κάστορας ανέβηκε και στο 28′ ο Σίμου βγήκε τετ-α-τετ με τον Κύρου, αλλά το πλασέ του ήταν πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 35′ ο Σίμου έδωσε την πάσα στον Τάσιο κι εκείνος από κοντά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 64′ οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Αντωνιάδη Γ. από τον Μυλωνά, όμως ο διαιτητής Γιώτης (Ηπείρου) έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Και στο 76′ η Αλεξάνδρεια «σφράγισε» τη νίκη, με τον Κίτσα να αποφεύγει τρεις αμυντικούς και μέσα από την περιοχή να γράφει το 0-2.

ΚΑΣΤΩΡ: Κοσμίδης, Παντελίδης, Τάντσης, Δινάδης (63′ Καρανάσιος), Παπαθανασίου, Μήνος, Σίμου, Γκούρλιας, Αντωνιάδης Κ. (69′ Κοκοβίδης), Αντωνιάδης Γ., Τάσιος (73′ Καραμήτρος)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρος, Βλάχος, Παπαδόπουλος (60′ Λέκκας), Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ζωγράφος, Χαλβατζής, Κίτσας, Αραπέλλης (84′ Χατζηβασιλειάδης)

Προηγούμενες

Ξεχωρίζει το Νάουσα – Λευκάδια

Ένωση: Πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα

Επόμενη