Νίκες για τους νέους του ΠΑΟΚ Κουλούρας

| |

Ακόμη μια νίκη σημείωσε η ομάδα των Νέων του ΠΑΟΚ Κουλούρας, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Νέων του Νομού Θεσσαλονίκης. Αυτή τη φορά οι νεαροί παίκτες του Άρη Αδαλόγλου κέρδισαν τον Ιπποκράτη Σουρωτής με 0-6.

Το 0-1 έκανε ο Βούλγαρης μετά από πάσα του Ντούφα στο 15΄. Ο Μπακιρτζής σημείωσε το 0-2 στο 11΄ μετά από πάσα του Παπαδόπουλου Λ. Στο 16΄ ο Βούλγαρης έχασε τετ-α-τετ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 31΄ μετά από «πάρε-βάλε» πάσα του Ντούφα σημείωσε το 0-3.
Στο 39΄ ο Ντούφας πέτυχε το 0-4, μετά από πάσα του Παπαδόπουλου Δ.

Στην επανάληψη, στο 46΄ ο Μπακιρτζής με απευθείας χτύπημα φάουλ σημείωσε το 0-5, με τον Τζέπη να κελίνει τον χορό των γκολ στο 61΄ μετά από ακόμη μια πάσα του Παπαδόπυολου Δ.

ΠΑΟΚ Κουλούρας: (Άρης Αδαλόγλου) Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ν., Σερασκιέρης, Αθανασιάδης, Τσακιράκης, Μπακιρτζής (57΄ Τζέπης), Τάσο, Παπαδόπουλος, Ντούφας (46΄ Νεστορόπουλος), Βούλγαρης

Νίκη και στον Αχιλλέα Τριανδρίας

Η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας, που συμμετέχει και αυτή στο πρωτάθλημα των Νέων του Νομού Θεσσαλονίκης, νίκησε τον Αχιλλέα Περαίας με 1-2…

Στο 18΄ ο Παντέλογλου Απ., κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παρσόπουλος. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισα σε 1-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από προσπάθεια του Παντέλογλου Αντ., σημειώθηκε αυτογκολ για να γίνει το 1-2.

ΠΑΟΚ Κουλούρας: (Γιάννης Παυλίδης) Τζιούρτζιας, Ασλαμπάνογλου, Παρσόπουλος, Παντέλογλου Ι., Παντέλογλου Αντ. (68΄ Καραγιάννης), Χουιλουλίδης, Γκελοσάνι (65΄ Τσακλίδης), Εσπέρογλου (80΄ Καντζικίδης), Ντίκου, Τσουλχαϊ, Κεσόγλου (60΄ Κάσα).

Προηγούμενες

Με κόσμο ο ΠΑΟ στην Βέροια

Εξετάζει Δασκαλάκη ο ΟΦΗ

Επόμενη